Munca Zilnica

Intrebare: Ultimele trei congrese din Italia Spania, si Moscova au fost speciale. Ce ar trebui sa faca acum grupul?

Raspuns: Sfarsitul congresului inseamna ca acum noi trebuie sa ne ridicam la nivelul acestui congres ca stare „zilnica”. Pare ca suntem trasi in sus, si acum trebuie sa ne pastram echilibrul acolo.

Cu alte cuvinte, am pus o scara catre urmatorul pas si am urcat spre varf. Iata starea mea pezenta:

In timpul congresului am facut eforturi si abia am ajuns aici. Si acum trebuie sa stam pe aceasta treapta – impreuna.

Aceasta este munca noastra de fiecare zi pana la urmatorul congres. De indata ce vom sta aici, de indata ce vom gestiona acest pas, vom fi gata pentru el.

Ar trebui sa nu stam aici in mod automat, bifand pur si simplu o data dintr-o luna sau doua. Poate, va ajunge la maturitate intr-o saptamana sau doua, sau, dimpotriva, in jumatate de an, totul depinde de cat de repede realizam, gestionam potentialul pentru urcarea noastra catre varf. Toti trebuie sa gestioneze asta in ei insisi.

Cand am fost la congres, intreaga ascensiune a fost intruchipata pentru mine de grupul mondial. M-am unit cu prietenii si astfel m-am ridicat mai sus.

Insa, s-a intamplat sub influenta comunicarii, societatii, mediului exterior. M-am simtit gata sa ma unesc cu ei, sa fiu impreuna cu ei. Au fost cel putin minute ca acestea si poate chiar ore.

Acum, nemaifiind sub influenta prietenilor, trebuie sa fac asta in mine insumi: sa ma ridic si sa stau pe picioarele mele. Aceasta este o munca serioasa si atenta, in care simt ca  incarcatura pe care am primit-o de la prietenii mei traieste in mine, ma ajuta in grupul meu si in grupul mondial, in diseminare, in studii, si imi da tot timpul putere astfel incat sa actionez impreuna cu ei.

Unitatea care are loc aici, la congres, sub influenta influentelor exterioare, trebuie sa se reflecte in realizarea mea.

Din Lectia Zilnica de Cabala de la Mocova 6/16/11, Scrierile lui  Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed