Muncitori din noua generație

269Comentariu: Numărul mare de oameni care devin șomeri ar trebui să beneficieze de veniturile necesare. Ai spus asta acum 20 de ani. Astăzi se discută din ce în ce mai mult.

Adică, productivitatea globală de astăzi este suficient de mare pentru a oferi tuturor hrana, îmbrăcămintea și adăpostul necesare fără a fi nevoiți să muncească. Sugerați ca acești oameni să fie pusi în săli de clasă pentru ca ei să studieze ceva.

Răspunsul meu: Nu doar pentru a studia. Propun să facem din acești oameni muncitori ai unei noi generații, astfel încât să-și transforme egoismul în altruism cu ajutorul unui studiu special. Aceasta este cea mai interioară muncă pe care o poate face o persoană în viața ei în această lume.

Dacă începem asta, vom vedea direct cum se va schimba lumea noastră. Vom aduce o forță pozitivă, o energie și o direcție care lipsește acum. Această forță poate veni doar de la om, deoarece el este singurul purtător de rău sau de posibilul bine. Va duce la schimbări pozitive masive în lume. Acest lucru este afirmat de Cabala, precum și de mine personal.

Întrebare: Pot cursurile obișnuite, în conformitate cu o metodologie specială, să realizeze cu adevărat acest lucru? Este doar să citești sau să lucrezi cu profesorii?

Răspuns: Implică oamenii care lucrează pe ei înșiși și între ei. Nu este nevoie de nimic altceva.

Este mai bine pentru noi să începem asta mai devreme decât să așteptăm până când lumea este complet secătuită, căzând în tot felul de stări problematice și coborând în războaie care sunt acum destul de fezabile.

KabTV “Lumea virtuală” 2/9/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: