Născut în sistemul lui Adam HaRishon

Întrebare: Care este diferența dacă eu realizez un Reshimo și dacă îl realizăm împreună?

Răspuns: Eu realizez Reshimo-ul meu special ca parte a Reshimo-ului grupului. Dar Lumina Superioară consideră doar Reshimo al grupului. Cât timp acest Reshimo colectiv nu a atins o intensitate suficientă care să ne permită să îl realizăm în interiorul conexiunii noastre, Lumina nu se va revela. Un cont privat nu se crează pentru oricare dintre noi.

Este singura condiție pentru a primi Tora, ca un singur om cu o singură inimă, adică, conform Reshimo colectiv. Pot exista milioane de Reshimot particulare dar, dacă nu sunt conectate la un singur Reshimo colectiv necesar pentru următorul nivel, nu ne vom ridica la el.

Suntem acum la nivelul animat, și trebuie să realizăm un Reshimo la nivelul vorbitor. Este vorba despre un Reshimo colectiv care ne adună pe toți împreună, care trebuie să fie suficient în cantitate și calitate. Nu știm exact ce trebuie să fie asta, dar este clar că, suma acțiunilor noastre multiplicată prin calitate, prin intensitatea eforturilor noastre, trebuie să se conecteze într-un singur Reshimo de nivel superior.

Întreaga materie mineral este egală cu o singură plantă, toate plantele sunt egale cu un singur animal, toate animalele sunt egale cu o singură ființă vorbitoare. Prin urmare, de asemenea avem nevoie de toate Reshimot animat pentru a se conecta și a primi un Reshimo de la nivelul vorbitor.

Este ceea ce numim Reshimo colectiv al grupului, care ar putea include în sine un milion de persoane de mai jos. Nu are importanță câți sunt, lucrul principal este că Reshimo al nostru atinge calitativ o intensitate a unui Reshimo al nivelului următor. Astfel, ne naștem.

Atunci când ne naștem în noua lume, nu unul singur dintre noi va fi acolo, mai degrabă doar ”noi”. Atunci când vă veți naște, veți simți imediat un sistem aici care vă include, în care vă găsiți împreună cu Rabbi Shimon şiAdam HaRishon. Apoi, deja veți începe să țineți seama de suflete.

Din partea a doua a Lecției zilnice de Cabala, 04.05.2014, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: