Nașterea dorinței comune

942Cabala este știința utilizării forței superioare. Prin conexiune și garanţie reciprocă, poți invita această forță asupra ta. Dacă vrei să devii asemănător cu ea, te influențează în măsura în care aspiri către ea.

Când un număr mare de oameni se conectează, se anulează unul față de celălalt pentru a se conecta și a crea ceva comun. Aceasta nu mai este ceva ca o adunare de zece oameni, pentru că mulțimea creează ceva comun în legătura dintre ei, de parcă ar exista un al unsprezecelea. Ei dau naștere unei dorințe comune – nu suma dorințelor lor, ci ceva comun.

Această dorință comună este deasupra lor, la următorul nivel, și este ca și copilul lor comun. În ea, ei încep să-l simtă pe Creator – forța superioară, lumea superioară și starea superioară. Acest lucru nu mai are legătură cu lumea noastră.

Atingând o astfel de conexiune, în ciuda egoismului tău, astfel încât să te simți nu pe tine sau chiar pe alții, ci lucrul comun dintre voi, este deja primul grad spiritual serios.Iar restul gradelor sunt, de asemenea, construite pe același principiu.

Întrebare: Cum se întâmplă procesul în sine? Să presupunem că oamenii se reunesc și lucrează la conexiune. Ce se întâmplă în spiritualitate în acest moment?

Răspuns: Spiritualitatea este chiar aici, în noi. Suntem în aceeași dimensiune cu aceste forțe. Le conectăm, le folosim și existăm în interiorul lor. La urma urmei, există doar două forțe: forța dorinței și forța luminii. Este foarte simplu.

KabTV „Am primit un apel. Lumea mincinoșilor” 19.5.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: