Natura este adevăratul judecător

738Întrebare: Spui că nu este suficient să fii un om bun, nu va rezolva nimic, și  că tot trebuie să faci corecții. Ce înseamnă a face corecții? Și cum o persoană care face corecții afectează restul sistemului?

Răspuns: Natura ne arată astăzi disparitatea noastră cu ea. Omul este singura creatură din întreaga natură care acționează împotriva ei. Nouă, oamenii, ni se oferă posibilitatea de a acționa în anumite limite, așa cum vrem, așa cum ne dorim, până la autodistrugere.

Din păcate, încălcăm armonia generală pentru că suntem îndreptați împotriva naturii globale, integrale, în care există o lege a interconexiunii complete, adică legea dăruirii reciproce, sprijinului reciproc și garanției reciproce, ca un singur organism în homeostaza internă a tuturor sistemelor, în echilibru, echilibru și armonie. Și nu o știm.

Întrebare: Dacă nu cunoaștem această armonie, atunci de ce suntem bătuți?

Răspuns: Suntem bătuți ca să o recunoaștem. Prin acțiunile noastre dezvăluim neajunsuri pe care trebuie să le corectăm în funcție de nivelul la care ne aflăm. Adică, dacă eram elev în clasa întâi și făceam ceva greșit, ei îmi arată cum să o fac corect la nivelul meu. Și nu contează că s-ar putea să fiu puțin rănit. Natura ține cont de acțiunile mele doar la nivelul la care ar trebui să funcționez corect.

Adică natura, ca un adevărat judecător, ne corectează cu suferință și împinge pe fiecare în conformitate cu nivelul său de dezvoltare.

KabTV “Prim-Plan. Acord De Parteneriat”” 4/7/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: