Natura separă egoiștii

Întrebare: Astăzi toată lumea are toate informațiile despre ce se întâmplă în lume. Nu era așa înainte. Acum 30 – 40 de ani nu aveam cum să să știm, în cel mai mic detaliu, ce se întâmplă în oricare altă țară.

Pe lângă asta, nu s-a întâmplat niciodată așa ceva, cum este carantina universală. Toată lumea stă acasă acum sau va sta în curând. Sunt țări unde oamenii nu pot să iasă afară deloc, sunt amendați pentru asta.

Ce este special în legătură cu faptul că natura ne deconectează?

Răspuns: Asta este foarte bine. Natura deconectează egoiștii pentru a-i ține departe unii de alții. Așa dispersăm de obicei un grup de adolescenți care încalcă ordinea publică deoarece împreună, ei doar se încing unul pe altul, se instigă între ei, fac zgomot și fac tot felul de lucruri stupide. Și separat, ei se calmează.

Este la fel aici: Lumea se decuplează, egoiștii se distanțează forțat unii de alții și totul se calmează. Se observă acum ce se întâmplă cu  ecologia. Aerul se curăță, totul devine mai calm, mai lin. Natura se descotorosește de impactul uman deoarece oamenii sunt cei mai grosolani egoiști, violatori ai armoniei. Și totul devine frumos și bun.

Din emisiunea de pe  KabTV “Coronavirus schimbă lumea”, 3/19/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: