Ne așteaptă un război al forțelor negre și ale luminii

Întrebare: Patru luni de virus au trecut pe lângă într-o clipă și practic nu au fost știri particular pozitive. Au fost căderi de zăpadă, furtuni, incendii, cutremure. Iran dezvoltă din nou o bombă nucleară. Uite ce se întâmplă în America: revolte și argumente înflăcărate. Nu au fost știri bune. Omul trăiește în acest spațiu.

Cum poate el să trăiască printre toate știrile teribile care s-au abătut asupra lui în timpul acestor 4, 5 luni?

Răspuns: Haideți cel puțin să facem oamenii în jurul lumii să îmbrățișeze o săptămână de gânduri pozitive. Doar gânduri pozitive! Nimic altceva nu poate fi făcut. Doar gândește pozitiv despre alții.

Întrebare: Crezi că ar funcționa dacă noi am putea să ne ținem de asta pentru o săptămână?

Răspuns: Hai să încercăm. Ce putem să pierdem? Din asta, cred eu, că noi nu avem nimic de pierdut.

Nu costă nimic. Nimeni nu ar trebui să amâne nimic. Noi nu trebuie să oprim nimic; noi trebuie să continuăm să trăim exact cum o facem acum. Doar că pe parcursul acestei săptămâni noi vom vorbi doar despre relații bune. Și cât de mult, probabil, vom căștiga din asta. Hai să vedem. Noi avem toate aceste statistici. Și dintr-o dată noi vom vedea ce facem doar dacă spunem lucruri bune. Încercați.

Întrebare: Cum sunt aranjate toate acestea? De sus?

Răspuns: Desigur, de sus: Statele Unite, ONU, Organizația Mondială a Sănătății, UNESCO.

Întrebare: Adică să oprim jocurile politice și să spunem: “Haideți să încercăm să trăim așa pentru o săptămână”?

Răspuns: Da, desigur. Însă adevărul este că ei nu o vor vrea deoarece imediat va fi descoperit că noi nu avem nevoie de nimic altceva în afară de acest lucru.

Remarcă: Tu tot timpul ai un punct de turnură la final când spui: “Dar asta este imposibil”. Tu sugerezi: “Hai să o facem!” Și tu imediat spui: “Dar asta este imposibil”.

Răspuns: Este posibil, dar imposibil.

Întrebare: Adică nu va fi de acord cu asta?

Răspuns: Da.

Întrebare: Și atunci care este sfatul nostru practic?

Răspuns: Dar nu este nicun sfat practic aici. Egoismul nostru nu ne va permite să facem asta.

Întrebare: Deci tu crezi că doar asta va ajuta, dar egoismul nostru nu ne va permite să o facem?

Răspuns: Da.

Remarcă: Este o înfundătură aici. Suntem în ea din nou. Te rog să ne scoți din acest impas.

Răspuns: Noi trebuie să anulăm toate relațiile egoiste. Vom vedea cât de mult stăm față în față în fața unui egoism uriaș și nu avem unde să ne ducem. Ce vom face fără el, dragul meu?

Remarcă: Adică noi vrem să vină această săptămână de gânduri bune, dar nu putem; stăm împotriva egoismului și el ne spune: “Nu veți face asta niciodată! Deoarece atunci voi mă veți anula”?

Răspuns: Da.

Întrebare: Este asta o stare bună? Este important ca o asemenea poziție să apară?

Răspuns: Desigur, bună. Atunci noi cel puțin ne-am mișca înainte un pic.

Întrebare: Vom înțelege ce ne împiedică în această viață?

Răspuns: Da. Dar nu putem, nu putem. Așa cum a spus faimosul comediant rus de stand-up despre deficit: “Ei bine, ar trebui cel puțin să lași ceva.”

Noi tot trebuie să încercăm să explicăm. Astfel încât atunci când vin vremuri chiar și mai rele – virusul pentru a doua oară, pentru a treia oară – ne va termina, slăbi și vom fi de acord. Cel puțin pentru asemenea jumătăți de măsură.

Întrebare: Adică să vorbim despre ce este acum imposibil. Este necesar să vorbim despre relațiile bune dintre persoană cu persoană, o săptămână de gânduri bune și așa mai departe?

Răspuns: Oricum, totul va ajunge într-un final la asta.

Întrebare: Egoismul într-un final va ceda?

Răspuns: Nu! Va fi un război imens, un război interior, un război spiritual al forțelor! Un război al forțelor negre și ale luminii. Acesta este un război biblic, care este descris în surse. Copiii luminii și copiii întunericului.

Întrebare: Acesta este un război între faptele bune și egoism?

Răspuns: Da.

Întrebare: Deci, ce urmează? Ce spune la final?

Răspuns: La final forțele bune vor câștiga. Dar doar după o luptă interioară imensă, pe care ei trebuie să o realizeze interior.

Întrebare: Fiecare persoană din cele opt miliarde trebuie să treacă prin toate acestea?

Răspuns: Absolut toată lumea!

Remarcă: De fapt tu spui că scriptul a fost scris deja.

Răspuns: Noi vom termina acest scenariu.

Întrebare: Dar a fost scris deja?

Răspuns: Nu. Nu cel final. Sunt asemenea scene acolo!

Întrebare: Este un rol și pentru liberul meu arbitru?

Răspuns: Absolut!

Întrebare: Deci trebuie să aleg ceva?

Răspuns: Da. Ce comand. Mai mult, se va întâmplă în timpul celor mai critice scene. Nu în general ci pe de-a întregul, totul este direcționat spre victoria forțelor bune asupra forțelor negre, însă noi comandăm toate schimbările și stările speciale, noi le determinăm.

În fiecare secundă noi va trebui să dăm soluția noastră prin liberul nostru arbitru și presiune pentru a o face să devină adevărată. Totul va depinde de noi! Deși totul este predeterminat.

Întrebare: Dar asta este atât de neînțeles de o persoană! Adică ea va merge cu sentimentul că este bine ca lumina să câștige, constant stă în fața întunericului, înțelege că nu va depăși întunericul; asta este imposibil și noi tot vom continua cumva?

Răspuns: Desigur, da. Și vom creste, ca mugurii din pământ, într-o formă nouă, într-o societate altruistă. Asta nu mai este o societate pământeană. Acesta este un punct de vedere complet nou.

Aceasta este o naștere complet diferită. Și noi vom exista în ea într-un fel diferit – în forma forțelor, în forma unui plan, în forma gândurilor.

Întrebare: Tu tot timpul dai un exemplu că un copil se naște cu susul în jos. Eu înțeleg că nu voi ajunge niciodată la asta și dintr-o dată o răsturnare și eu mă regăsesc acolo?

Răspuns: Da.

Întrebare: Ne împinge cineva afară sau noi înșine ne naștem?

Răspuns: Nu, desigur, toate acestea sunt făcute de natură, de o natură superioară. Ea ne împinge și ne dă naștere.

Întrebare: Doar eforturile sunt necesare de la noi?

Răspuns: Noi trebuie să ne conformăm acestui lucru, să-l acompaniem. Asta se va întâmpla foarte rapid, neanunțat. Și toți acești viruși ne vor acompania până la noua noastră naștere.

Întrebare: Deci se pare că acești viruși de fapt sunt o forță de încredere?

Răspuns: Da. Ei ne conturează. Ei fac totul.

Cel mai important lucru este nu ceea ce fac ei în lumea noastră din punct de vedere biologic, ci că ei oferă o creștere a unei atitudini în noi față de o nouă percepție. Este cel mai important.

În general, totul va fi în regulă.

De pe KabTV “Știri cu Dr. Michael Laitman” 6/15/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed