Ne va ajuta musca de Agaric?

547.04Întrebare: Există o practică numită microdozare, care implică administrarea de cantități mici de substanțe halucinogene, cum ar fi agaric de muscă de ciuperci ((Amanita muscaria), LSD sau altceva. Practicienii din Silicon Valley susțin că microdozarea crește productivitatea și creativitatea.

Există sute de mii de vizionări pe YouTube care prezintă modul în care acest lucru extinde conștiința fără consecințele devenirii unui dependent de droguri (doar un microdependent).

De ce trebuie omul să se scape tot timpul?

Răspuns: Există două consecințe foarte interesante în aceste microdozări. Primul este că omul începe să se ridice deasupra sa; asa se simte. Al doilea este că începe să vadă nu numai deasupra lui, ci, aș spune, în afara lui. Prin urmare, atrage oamenii. Ce mai există în viața noastră?

Comentariu: Doar nu invitați la microdozare.

Răspunsul meu: Nu invit deloc la nimic. Eu însumi nu sunt atras de asta. Vreau să văd lucrurile în mod realist, nu prin intermediul unor medicamente psihotrope.

Întrebare: Întotdeauna îndemnaţi la conexiune între oameni, la o relație caldă. Există microdozare în asta?

Răspuns: În conexiunea dintre noi? Da, desigur.

Musca de Agaric nu are nimic de-a face cu asta. Când ne conectăm, atragem lumina superioară. Aceasta ne influențează, ne extinde conștiința și ne ridică într-o altă dimensiune.

Întrebare: Chiar și în ciuda faptului că nu vrem să ne conectăm, nu vrem deloc nicio conexiune?

Răspuns: Tocmai din cauza asta! Prin această rezistență de a fi în conexiune unul cu celălalt – și într-o bună legătură – atragem această forță. Aceasta este adevărata microdozare.

Putem atrage o microdoză de lumină superioară, dar nu suntem capabili de nimic mai mult. Dar de fiecare dată, atragând asupra noastră diferitele sale variații, creăm încet, încet în noi un fel de fiolă, un depozit al acestei microdoze, cu ajutorul căreia începem să simțim lumea superioară.

Întrebare: Aceste microdoze se acumulează în noi? Doar adăugăm straturi?

Răspuns: Da, desigur. Este un proces acumulativ.

Întrebare: Se întâmplă de-a lungul generațiilor? Știe cineva când va iesi din el însuşi, când dintr-o dată totul se va rezolva?

Răspuns: Nimeni nu știe nimic dinainte. Pentru că trebuie să lucreze pentru dăruire, dar toate calculele lui sunt în egoism. Cum poate să știe?

Întrebare: Înseamnă că dacă aș ști că mi se va întâmpla la un moment dat, ar fi un sistem care nu funcționează?

Răspuns: Nu ar funcționa.

Comentariu: Încredințaţi o sarcină dificilă unei persoane.

Răspunsul meu: Nu eu o dau. Este natura, care este formată din două jumătăți.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 9/1/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: