Nevoile generației

546.02Întrebare: Pe de o parte, generația tânără are un obiectiv, deoarece se dezvoltă într-o anumită direcție globală. Într-un studiu în care studenții au fost rugați să raporteze care este semnificația profesiei lor alese, 99% au spus că vor să ajute oamenii. Procedând astfel, vor să creeze o lume diferită. Se scufundă în realitatea virtuală și spun: „Această lume nu este interesantă pentru mine, este crudă și murdară, iar aici am propria mea lume și nu sunt singur în ea”.

Cum pot îndeplini acest obiectiv dacă au o astfel de atitudine?

Răspuns: Nu veți face nimic. Totul este special aranjat astfel încât să devină dezamăgiți de lumea noastră și să înțeleagă că totul ar trebui să fie cu adevărat diferit.

Ar trebui să se bazeze nu pe unele obiecte materiale și relații pământești, ci pe senzații și relații interioare mai profunde. De asta are nevoie generația actuală.

Această generație este foarte specială și cumva mă face să o admir.

Sunt pregătiţi să fie învățați metoda înălțării spirituale, dar metoda poate să nu fie încă pregătită pentru ei. Este nevoie de ceva timp pentru ca aceștia să se adapteze la metodă și metoda la ei. Prin urmare, trebuie să vorbească despre asta, să o arate, să sugereze. Sper că această conexiune se va întâmpla în curând.

Din KabTV “Lumea Integrală” 13.07.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed