Nici măcar nu ai visat la o astfel de civilizație

177.06Întrebare de la Facebook: Este realist să unim pe toți într-o singură societate? Dacă da, cum ar trebui să se facă? Cea mai rapidă și mai sigură cale pentru ca doi inamici să se unească este atunci când se confruntă cu un al treilea inamic, iar al treilea inamic este o altă civilizație. Dar s-ar putea să mă înșel.

Răspuns: Este bine că înțelegi că te-ai putea înșela. Unde este a treia civilizație care poate uni toți dușmanii?

Crezi că, dacă vreo navă spațială uriașă sau o farfurie zburătoare care ar acoperi jumătate din planetă și o va întuneca complet, ar apărea deasupra noastră, am începe să ne iubim unii pe alții? Nu, asta nu înseamnă să iubești.

Nu putem fi obligați să iubim. Singura modalitate este să începem să ne educăm pe noi înșine, prin conștiința noastră, și nu sub presiune, să dezvoltăm această apropiere pentru ceilalți, precum reciprocitatea, iubirea și dăruirea. Iubirea este atunci când simt ceea ce îți dorești și tu simți ceea ce vreau eu și ne împlinim reciproc. Dar nimeni nu se poate împlini singur.

Deci, o a treia civilizație nu va ajuta. Civilizația noastră este suficientă. Suntem singurii din univers și nu este nevoie să căutăm pe nimeni sau nimic. Tot ce trebuie să facem este să ne corectăm, să ne împlinim și să atingem cea mai sublimă stare de eternitate și perfecțiune, ceea ce înseamnă o civilizație la care nimeni nu a visat. S-o facem!

KabTV „Răspunsurile la întrebările de pe Facebook” , 10.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: