Niveluri de șoc

591Întrebare: Când mulți oameni se adună la Congres, iar printre ei sunt începători care absorb ceea ce spui cu gura căscată, ei sunt doar în stare de șoc. În timp ce sunt în stare de șoc, sistemul funcționează cumva cu ei?

Răspuns: Începătorii sunt șocați pe două niveluri.

Primul este nivelul de cunoaștere, generalizare și înțelegere a întregului sistem. Deodată văd că, cumva, totul se adună, totul este în ordine. Din claritate, din trezire ei experimentează primul șoc, deoarece Cabala oferă într-adevăr o viziune atât de simplă, clară și precisă asupra lumii și a naturii, încât o persoană este cu adevărat uimită în comparație cu ceea ce știa înainte. Acesta este primul nivel.

Al doilea este că ei simt forța interioară care vine din stratul superior. Ei nu pot explica ce este, dar sentimentul este deja acolo.

Întrebare: Înseamnă că informațiile dintr-un strat paralel intră în ei?

Răspuns: Nu. Nu pot introduce nimic în ei dacă nu doresc. Numai în măsura în care au depus eforturi pentru a veni la prelegere, a se conecta, a asculta, a înțelege și a se alătura, ei absorb unele informații. Dar asta în niciun caz nu îi privează de liberul arbitru.

Din KabTV „Am primit un apel. Constrângerea în Cabala” 09.06.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed