Noi nu putem fi ca finlandezii

565.02Întrebare: Ce înțelegeţi prin conceptul de a dezvolta o persoană nouă?

Răspuns: Creșterea unei noi persoane este cel mai important lucru, pentru ca acesta să înțeleagă că umanitatea și conexiunea sunt cele mai importante lucruri. Și în funcție de amploarea conexiunii noastre, putem judeca dezvoltarea societății.

Comentariu: Aici nu vorbim despre o națiune sau un stat.

Răspunsul meu: Nu, vorbim despre conexiune globală. Dar aici trebuie să ținem cont de faptul că, dacă vorbești despre finlandezi, atunci accepți întreaga națiune de acolo. Și dacă iei America, nu te poți aștepta să fie la fel ca finlandezii. Și de aceea există o astfel de ruptură între toți. Dar totuși, după nivelul de comunicare care există în societate, atât timp cât nivelul de comunicare depășește diferențele din societate, aceștia sunt înaintează.

Întrebare: Este singurul principiu important, nivelul de conexiune?

Răspuns: Da. Trebuie să creăm o societate uniformă în care să nu existe mari, mici, proști sau deștepți – nimic. Cât ai câștigat e al tău, fii cel mai mare, cel mai bogat, orice vrei, dar mâinile tale au făcut-o și capul tău și, prin urmare în principiu, nimeni nu va avea pretenții împotriva ta.

Prin urmare, americanii sunt mai mult sau mai puțin de acord că au inegalitate, deoarece această inegalitate depinde de ei. Nimeni nu dictează altuia în vreun fel.

Întrebare: Este un principiu bun, „dezvoltă-te prin tine însuţi?

Răspuns: Desigur. O persoană ar trebui să studieze; să investestească în societate și să vrea să fie respectat. El dovedește tuturor că este esențial, necesar, potrivit și așa mai departe.

Și, prin urmare, atunci când ei creează un mecanism sau dispozitiv, sau fac descoperiri științifice și așa mai departe, toate acestea se reflectă apoi în rezultat. Adică nivelul conexiunilor determină totul.

KabTV “Ştiri cu Michael Laitman” 4/14/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed