Noi trebuie să fim eterni!

712.03Comentariu: Omul a căutat întotdeauna o modalitate de a prelungi viața. El a crezut că viața sa ar trebui să fie eternă.

Răspunsul meu: Trebuie să realizăm acest lucru! Este nevoie doar să trecem la un alt nivel de viață. Omul chiar ar trebui să fie etern. Trebuie să fim! Avem nevoie de acest lucru, iar Cabala ne poate ajuta.

Dar pentru asta, omul trebuie să se ridice deasupra nivelului animal. Un animal nu poate fi etern. Două mii de ani sau trei mii de ani de existență, totuși, nu înseamnă eternitate.

O persoană trebuie să se gândească la cum să atingă eternitatea în timpul vieții sale. Aceasta nu depinde de câți ani va trăi, ci de intensitatea cu care, atunci când lucrează asupra lui însuși, se va corecta în mod corespunzător, se va ridica deasupra egoismului său și va ajunge la starea sa spirituală deasupra stării animalice egoiste.

Atunci nivelul de om se va dezvolta în el și va simți viața sa eternă și perfectă, care există cu adevărat.

Cred că vom ajunge la asta. Vom avea un alt medicament care ne va corecta din interior și ne va ridica deasupra nivelului egoismului, deasupra tuturor problemelor. Ca urmare, vom deveni complet sănătoși.

Din „Close-Up—Anamnesis” de la KabTV 2/19/10

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: