Nouă reguli importante în viață

Observație: Oamenii au dezvoltat mai multe reguli universale ale societății. Ele provin din punctul de vedere cabalistic și trebuie să ne adaptăm și să le urmăm?

Prima regulă este: „Încearcă să îți umpli viața ta și viața celor dragi cu dragoste. Astfel veți atrage circumstanțe favorabile și prosperitate. Cu toate acestea, afișarea agresivității sub orice formă se va manifesta printr-o deteriorare constantă a calității vieții și a eșecului în general. ”

Răspunsul meu: Acest lucru este parțial adevărat. Cu toate acestea, este mai bine să spui: arată dragoste celorlalți de-a lungul vieții tale și nu doar celor dragi. Atunci viața ta va fi plină de un sens complet nou, superior.

Observație: „Nu există absolut nimic aleatoriu în viață. Cu gândurile, cuvintele, acțiunile și faptele tale îți modelezi realitatea actuală și viitorul. ”

Răspunsul meu: Acest lucru este corect. Dar numai dacă înțelegem cum să facem ceea ce trebuie. În caz contrar, ne putem gândi că facem ceea ce trebuie și viața ne împiedică brusc.

A face ceea ce trebuie înseamnă să te îndrepți clar către scopul creației, nu așa cum dorim sau gândim, ci în modul în care corespunde de fapt programului naturii.

Observație: Următoarea regulă este legată de precedenta: „Gândurile noastre modelează evenimentele și realitatea fiecăruia dintre noi. Invata sa gandesti pozitiv si vei crea o realitate care să te placă. Și invers: furia, ura, invidia și mândria atrag eșecurile și ghinionul. ”

Răspunsul meu: Nu-mi pot crea viața în fanteziile mele. Trebuie să fac acest lucru aderând în mod corespunzător la ceilalți, în legătura corectă cu ceilalți: eu cu ei și ei cu mine. Dacă îmi creez viața din această conexiune bună, atunci va fi cu adevărat bună.

Întrebare: Mulți oameni cred în Dumnezeu. În zilele noastre, chiar și ateii ajung la concluzia că există ceva care ne controlează. O persoană poate fi conectată cu universul superior? Cum ne putem conecta corect?

Răspuns: Nu există nicio persoană care să ne controleze. Dumnezeu nu există.

Există o singură lege a naturii, pe care trebuie să o respectăm. Atunci vom începe să o atingem și, printr-o bună legătură cu aceasta, vom deveni cu adevărat stăpâni pe propriul nostru destin. Vom deveni zei cu condiția să fim complet asemănători cu această forță superioară, cu calitatea dăruirii și a iubirii.

Observație: O altă regulă: „Oricât de grave ar fi infracțiunile tale, universul încă iubește pe fiecare dintre voi. Amintiți-vă, totuși, că ne oferă ceea ce avem nevoie chiar în acest moment, care este cunoscut doar de el. ”

Răspunsul meu: Da, este corect. Se poate spune si asa.

Observație: Una dintre principalele legi universale este legea echivalenței formei. Dacă nu te iubești pe tine, atunci alții nu te vor iubi sau te vor neglija.

Răspunsul meu: Trebuie să-i iubesc pe ceilalți și numai pe alții. Numai de dragul lor și numai pentru ei. Aceasta este singura regulă corectă.

Întrebare: Unde pot găsi un exemplu în acest sens?

Răspuns: În faptul că acum te iubești egoist. Imaginați-vă că trebuie să depăşiţi și să îi iubiți pe ceilalți în același mod.

Observație: „Există absolut totul în interiorul unei persoane: putere, faimă, onoare, bani și frumusețe. Sarcina este de a elibera toată abundența în realitatea din jurul tău. ”

Răspuns: Într-adevăr, dacă cineva dă tot ce are altora, va fi cel mai fericit, cel mai înțelept, cel mai corectat și totul îi va fi bine.

Întrebare: Ce înseamnă „a da tot ce are altora?”

Răspuns: El îi va aduce în starea cea mai confortabilă, cea mai bună, cea mai perfectă, nu la ceea ce vor ei, ci la ceea ce există de fapt în vârful naturii. La fel ca o mamă care dorește să educe un copil: nu face tot ce își dorește copilul, ci face tot ce este mai bun pentru el, astfel încât acesta să ajungă la starea cea mai perfectă.

Observație: „Nu clasificați oamenii din jurul vostru în buni și răi”. Există un criteriu corect prin care oamenii să poată fi evaluați?

Răspunsul meu: Desigur. O persoană care face totul în beneficiul societății este bună și invers.

Observație: „Pentru univers, nu există concepte precum vinovăția, pedeapsa și așa mai departe. Este important să nu întrebi „Pentru ce am nevoie de toate acestea?” ci, „De ce am nevoie de toate acestea?”

Răspunsul meu: Acest lucru este corect.

Întrebare: Universul are concepte precum vinovăția sau pedeapsa?

Răspuns: Îmbunătățire. Corecţie. Este să conduci o persoană la nevoia de a fi în totalitate dăruită tuturor.

Întrebare: Care este cea mai importantă regulă a universului?

Răspuns: Iubirea.

Întrebare: Cum poți învăța să iubeşti?

Răspuns: Nu poți învăța asta. Trebuie să te înveți. În mod constant, într-un grup, în legătură cu felul vostru, în conformitate cu metoda Cabalei. Acesta este exact rezultatul implementării corecte a metodei Cabalei.

Din „Știri cu dr. Michael Laitman” de KabTV 20/07/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed