Nu astepta! Actionează!

943Întrebare: Este corect să aștepți ca totul din grupul de zece să se transforme în bine, astfel încât toate fricțiunile să dispară?

Răspuns: Nu cred că este corect să aștepți. Nu va merge. Poți aștepta un număr infinit de ani până când forța superioară începe să te oblige cu un băț de sus să mergi înainte, astfel încât să înțelegi că starea ta trebuie corectată. În niciun caz nu putem aștepta ceva ce trebuie să se întâmple într-o zi. Aceasta este cea mai rea atitudine față de viață.

Trebuie să acționăm. Dacă vă ajutați unul pe celălalt în grupul vostru., atunci nu mai este înfricoșător și nu este dificil. Făcând acest lucru, ești entuziasmat de ceilalți și acționezi tu însuți asupra lor și astfel mergi mai departe. Dacă se construiesc relații potrivite între prietenii din grup și începi să-i împingi astfel încât să înceapă să lucreze, atunci automat toată lumea se ajută reciproc, se inspiră și toată lumea merge înainte.

Și așteptarea este cel mai periculos sentiment. Nu este nimic de așteptat.

Întrebare: Dacă sunt într-un grup, nu ar trebui să accept certuri, frecări și interferențe în cadrul grupului de zece. Este corect?

Răspuns: Nu. Toate acestea trebuie corectate, nu doar respinse. Eu vorbesc despre a fi activ. În acest sens, toată lumea ar trebui să se înțeleagă; dacă nu îi inspir pe alții, atunci ei nu mă vor inspira și nu vom avansa.

Din Congresul internațional „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/6/22, „Apropierea Creatorului prin rețeaua de conexiuni dintre noi”, Lecția 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed