Nu aşteptaţi, acţionaţi!

Întrebare: Când bărbaţii se unesc, ei provoacă sentimentul unui fior incomparabil la femei. Noi, femeile, aşteptăm foarte mult asta.

Răspuns: Nu ar trebui să aşteptaţi asta. Trebuie să acţionaţi. În caz contrar, nimic nu se va întâmpla. Trebuie să puneţi presiune pe bărbaţi, să îi ajutaţi, să vă comportaţi ca o soţie acasă, în relaţie cu soţul ei. Acesta este modul în care întreagă parte a femeilor din grupul mondial ar trebui să afecteze partea bărbaţilor. În principiu, sufletul este compus din parte masculină şi parte feminină, iar Creatorul este între ele.

Voi nu ar trebui să vă bazaţi numai pe bărbaţi. Pe cont propriu, ei nu ar fi construit lumea. Ei nu pot da naştere, creşte copii, nici nu pot să facă treburi casnice. De aceea, ei au nevoie de susţinere, ajutor, îndrumare şi presiune. Este ceea ce face, de obicei, o femeie acasă, ajutând soţul ei.

Întregul Kli (vas) este partea femeilor, nu a bărbaţilor. Bărbaţii atrag Lumina, dar la dorinţa femeilor, la aspiraţia lor. Astfel, este necesar ca partea feminină şi masculină să se potrivească corect. Oricum, nu aşteptaţi! Dimpotrivă, dacă nu le provocaţi bărbaţilor o nevoie urgentă de a atrage Lumina, ei nu vor face asta. Acesta este modul în care suntem organizaţi.

Congresul European din Germania, 23.03.2013, Lecţia 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: