Nu așteptați aprobarea de sus

528.01Întrebare: Cum  poate cineva să determine faptul că influența personală asupra grupului de zece în garanție reciprocă le oferă acestora creștere spirituală? Cum îmi pot evalua acțiunile?

Răspuns: În primul rând, trebuie să acționez indiferent de ceea ce văd. Nu ceea ce văd contează, ci modul în care îmi pot influența de fapt prietenii.

Dacă văd rezultatele influenței mele, atunci poate că ar fi ca o recompensă pentru eforturile mele în loc de ascensiune spirituală. Prin urmare, este mai bine să nu vezi, ci să acționezi după cum se spune, în întuneric. Nu așteptați o reacție pozitivă sau un fel de aprobare de sus.

Cel mai bine este să facem eforturi cu intenția într-o singură direcție. Atunci vei vedea cum vei începe să primești în calitatea dăruirii, în calitatea credinței deasupra rațiunii. Adică vei munci și vei avea și mai multe oportunități și putere de a acționa.

Din  Convenţia Internaţională “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/9/22, “Munca în responsabilitate reciprocă” Lecția 6

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: