Nu avem cu ce ne mândri

547.05Comentariu: Spuneţi că un erou este cineva care face eforturi în mod constant și deși pierde tot timpul, totuși rămâne un erou.

Răspuns: El nu pierde! Își tratează natura ca fiindu-i impusă în mod intenționat și dată lui pentru schimbare și transformare! Și dacă se simte slab împotriva acestei naturi? Dar cine este el?! A fost făcut așa!

Dacă cineva este angajat într-un scop superior, atunci are putere din etapa următoare. Și dacă nu o face, atunci este doar un mic animal al lumii noastre, care poluează săraca noastră planetă și asta este. Priviţi cum arată din exterior.

Cu ce ar trebui să fim mândri?! Despre ce ar trebui să fie mândru omul?! Faptul că poate ridica 150 de kilograme?! În măsuri proporționale, un țânțar poate ridica mai mult decât poate omul. Să spunem că ești mai inteligent decât toți ceilalți, dar cu ce îți iroseşti mintea?

Animalele o folosesc pentru a supraviețui, pentru a exista și pentru a dezvolta descendenți. Iar tu faci exact invers! Te ruinezi pe tine însuți, pe urmașii tăi, pe toată lumea și totul. Niciunul dintre animale nu își face nevoile acolo unde trăieşte. Ele nu se autodistrug. Dar omul acționează absolut nefiresc. Nu avem absolut nimic de care să fim mândri!

Oamenii sunt creaturi cu o asemenea inteligență și asemenea capacități! Iar ei le folosesc exact invers. Deci merită laude?!

KabTV „Am primit un apel. Cine este adevăratul erou?” 28.01.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed