Nu blestema Creatorul!

Intrebare: Chiar si cuplurile de homosexuali pot avea copii astăzi datorită FIV și a mamelor surogat. Cum de permite asta Creatorul?

Răspuns: Nu există nici un loc pentru astfel de întrebări, deoarece Creatorul este Lumina, forța superioară, care operează și se revarsă asupra noastra în măsura in care avem nevoie de El. În cazul în care nu avem nevoie de El, iluminarea Lui in dorințele noastre egoiste, ne dezvoltă în mod automat până când suntem gata să cooperam în mod corespunzător și reciproc cu El, până când suntem pregătiți pentru revelația Lui.

Prin urmare, nu există nici o îndoială. Dacă Creatorul vrea sau nu vrea, permite sau nu permite nimic. Noi trebuie să înțelegem că există o forță superioară care nu are nimic de a face cu noi și cu dorințele noastre egoiste.

Gradul în care dorințele noastre vor sa fie patrunse de forța altruistă ne afectează, dar trebuie să-i dam întotdeauna întâietate. Și, în funcție de dorința noastră, minusul nostru, vom începe să invocam dăruirea, atributul superior, care este intotdeauna al doilea și întotdeauna, plus. Acesta este modul de funcționare.

Prin urmare, nu ar trebui să blestem Creatorul sau sa-L dojenesc pentru diferite evenimente din lume. Creatorul este un atribut fara forma, care este absolut calm și nu poate fi tulburat.

Suntem în mod constant în interiorul Creatorului și, printr-o dorință, care este axata pe El, putem invoca daruirea Lui specială asupra noastră. Dacă concentrăm minusul nostru corect pe El, vom atrage în mod automat lumina Lui pentru noi prin dorința noastră, deoarece Creatorul nu calculeaza sau judecă. El nu face nimic și nu se schimbă.

De aceea, ne schimba, de fapt, toate apelurile noastre către Creator: „Vino! Ajuta-ne să…! „, În scopul de a atrage in noi schimbările pozitive ale Luminii Superioare, forța superioară.

Din Lectia de Cabala în Limba Rusă 4/24/16

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: