Nu e nevoie să ne scufundăm cu Titanicul

632.1Comentariu: Yulia scrie: „Este evident că toți trăim în legătură cu natura și unii cu alții. Te auzim când ne chemi să fim oameni în adevăratul sens. Dar cum se poate realiza acest lucru practic? Toată lumea trăiește astăzi preocupată doar de problemele și bucuriile personale. Pentru a uni oamenii, este nevoie de un fel de program grandios pas cu pas. În opinia mea, oamenii se pot uni doar dacă ceva îi privește personal.”

Răspuns: Absolut corect! Ea vorbeste corect. Dar ce se poate face? Îți încrucișezi cumva mâinile și spui: „Asta este. Nu putem face nimic. Vom urmări cum ne scufundăm încet, ca pe Titanic.”

Cred că este greșit. Trebuie să luptăm. Dacă ne întoarcem la forța superioară a naturii care ne-a creat astfel și ne străduim să ne ridicăm în conexiune unii cu alții, atunci ar trebui să reușim.

Altfel mergem până la capăt. Nu avem altă opțiune. Alternativ, avansăm treptat și ne sinucidem. Acest lucru s-ar putea întâmpla în următorul război. Sau ne vom ridica deasupra noastră și vom începe să implementăm relații bune până la urmă.

Întrebare: Yulia a scris: „Este nevoie de un fel de program grandios pas cu pas pentru a uni oamenii.” Există aşa ceva?

Răspuns: Programul există. Dar ea trebuie să se conecteze la el.

Avem acest program și încercăm să-l diseminăm, să-l explicăm și să-l implementăm. Este în fața ta, te rog, studiază-l!

Întrebare: În acest program pas cu pas al nostru există mai multe etape despre care se pun întrebări tot timpul. Și ați vorbit despre ele. Primul este „nu face altora ceea ce nu vrei să-ți faci ție.” Iar celălalt este „iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuți”. Le poți explica oamenilor într-un mod foarte simplu?

Răspuns: Aceasta înseamnă atingerea nivelului Binei și atingerea nivelului Keter.

O voi spune simplu. Prima este să te ridici deasupra ego-ului tău. Acesta este „nu face altora ceea ce nu vrei să-ți faci ție.” Pentru a obține o stare neutră atunci când nu vrei să faci rău nimănui.

Iar a doua este atunci când vrei să-i umpli pe toți cu bunătate absolută. Asta e. Doi pași.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 10/25/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed