Nu este nimic supranatural in Cabala

Intrebare: Ce trebuie sa facem pentru a putea dezvalui Şhina intre noi la Conventie?

Raspuns: Un singur gand: unitate. Nu exista nicio alta actiune care sa depinda de noi in afara de a deveni mai apropiati unul altuia. Acest lucru va permite inspratiei sa izbucneasca intre noi si ne va ajuta sa ne unim.

Ne vom uni in interior. Nu este necesar sa ne imbratisam unii pe altii cu toate ca uneori actiunile externe ajuta. Mai intai trebuie sa inteleg ca voi intra in Lumea Spirituala si voi obtine viata la un nivel mai inalt numai daca ma voi ridica mai sus, cu o dorinta si mai puternica de a percepe pe fiecare ca fiind parte din mine.

Totusi, se ridica o problema pur psihologica: ii resping. Asta inseamna ca trebuie sa-mi schimb perceptia si atitudinea si sa strapung bariera interioara dintre mine si ceilalti.

Ca sa fac asta, trebuie sa ma apropii de prietenii mei pentru a ma influenta. Atunci ei ma vor acoperi cu ideea si scopul lor, cu uniunea in care fiecare din noi ne vom dezvalui Realitatea Superioara.

De aceea organizam Conventia, ca sa ne unim cu tot ce avem. Aceasta este Cabala practicata.

Inainte, oamenii credeau ca intelepciunea Cabalei prezice viitorul si are de-a face cu supranaturalul. Dar nu este nimic supranatural in Cabala, ci doar transformarea naturii noastre egoiste in una altruista.

Din partea intai a Lectiei zilnice de Cabala 11/5/10 “Scrierile lui RABASH”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: