Nu exista conventii de mana a doua

Intrebare: Am obtinut o anumita putere la conventia  Arava. Cum o putem folosi ca sa ajutam pe fiecare dintre noi sa isi inalte bariera interioara? Cum pastram acest spirit astfel incat sa avansam iar fiecare sa faca un efort interior?

Raspuns: Ne asteapta trei conventii: in Lituania, Brazilia si Statele Unite. Vorbim despre evenimente adiacente,  care vor avea loc in intervalul a doua luni si  se vor axa pe un singur subiect: unitatea noastra si diseminarea in masa care deriva din ea. Cu  alte cuvinte: garantie mutuala interna si externa.

De acum incolo trebuie sa ajutam cu organizarea corecta a acestor conventii, astfel incat  sa nu se transforme in „ evenimente cu importanta locala” dupa cum am intensificat conexiunea cu gradul pe care l-am dobandit in Arava. O abordare regionala nu este de ajuns; fiecare conventie trebuie sa fie universala: Fiecare sta in fata ecranului; fiecare ia parte la conventii si avanseaza. Apoi aceste conventii ne vor ajuta sa ne ridicam impreuna la un nou grad.

Asta nu poate fi facuta in ture; nu trebuie sa ne permitem sa facem cu randul jucandu-ne cu o jucarie, precum fac copiii. Asta ne va afecta. Toate grupurile au fost conectate cu noi pe parcursul conventiei Arava:  trebuie sa continuam in acest fel.

Programul oricarei conventii apartine tuturor fara exceptie si din acest motiv toate grupurile noastre, toti prietenii nostri din intreaga lume, trebuie sa faca tot ce le sta in putere sa faca orice conventie cat de poate de puternica. Asta apartine formelor exterioare si in principal esentei interioare si pregatirii pentru actiune. O persoana trebuie sa intre in conventie suta la suta pregatita, asa de plina astfel incat adaugarea unei picaturii sa devina imposibila. Asta ii priveste pe toti participantii, indiferent de unde sunt.

Fiecare trebuie sa primeasca  continutul si programul conventiei impreuna cu materialele pregatitoare inaintea inceperii fiecarei conventii. O persoana trebuie sa tinda si sa aspire inspre aceasta; nu avem alta metoda de avansare.

Programul conventiei  trebuie bine planuit pentru a se evita ascultarea aceluiasi lucru mai multe lectii la rand. Trebuie sa auzi lucruri noi, iar eu inca mai am lucruri sa va spun, dar in realitate singurul lucru  sa auziti ceva nou este doar daca sunteti  pregatiti pentru el. Doar atunci voi fi capabil sa dezvalui din ce in ce mai mult datorita unirii voastre si noilor voastre dorinte.

Sper ca sa deveniti seriosi in legatura cu asta. Asta se refera la munca comuna; responsabilitatea  nu este limitata la organizatori si participanti fizici. Au fost sute de mii de oamenii cu noi in Arava; Este o mare putere.

Asa ca in aceasta saptamana vom repeta materialele  de la conventia din Arava, si apoi vom trece la o foarte rapida si intensa pregatire pentru conventia din Lituania. Mai mult de atat trebuie sa pregatim un program complet de la inceputul conventiei din  Lituania pana la sfarsitul conventiei din New York incluzand intalnirile  mele cu grupurile din Columbia si Chile la fel de bine ca si conventia din Brazilia.

Va fi o suma enorma de ore care reprezinta o oportunitate incredibila sa impingem mai  departe. Totul depinde de  pregatire.

Din partea a patra a Lectiei Zilnice de Kabbalah 27/1/2012, „ Introducere la Studiul celor zece Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: