Nu există nimic mai puternic decât Cabala clasică

963.1Întrebare: Ce îi ține pe acei oameni care au studiat cu tine de ani de zile, dar care înțeleg puțin despre ce este vorba? De ce nu pleacă?

Răspuns: Și să se ducă unde?! Nu este nimic mai departe! Nu există nimic mai puternic decât asta!

Aici puteți găsi răspunsuri la toate întrebările. Este un sistem închis, absolut complet, autosuficient, care include toate științele, toate religiile și o explicație a tot ceea ce a fost, este și va fi.

Ea leagă prezentul, trecutul și viitorul împreună de sus în jos și în toate direcțiile: în lumea noastră, în lumea spirituală, în galaxii și în interiorul omului. Totul este un singur sistem, o singură lege, simplă și imposibil de prins.

Acesta este ceea ce intrigă o persoană, pentru că de fapt totul este așa, dar nu poate înțelege. Și oamenii stau pe el.

Dacă cei care merg în alt loc sunt norocoși și se pot uita sau se justifica cumva, atunci sunt mulțumiți de asta. Sau li se oferă niște super-tehnologii și se bucură de ele. Depinde de ei (sau este treaba lor).

Dar, în principiu, nu poate exista niciun alt loc unde răspunsurile la întrebări să fie atât de clar formulate și la fel de complete ca în Cabala clasică.

De aceea nu mi-e frică să mă întâlnesc cu nimeni. Lasă-i să vină la mine să discute orice problemă, sunt gata. Cred că acest lucru nu va ajuta decât să dezvăluie adevărul și să aducă omul mai aproape de el. Nu mi-e frică și nu mi-e frică să greșesc. Dimpotrivă, convinge-mă că greșesc, sunt gata.

Pentru mine, Cabala nu este ceva ereditar de care trebuie să mă țin. Pentru mine, acesta este un mijloc de a atinge scopul vieții fiecărei persoane, al întregii omeniri și, în general, al întregului univers.

Dacă greșesc, corectează-mă în Cabala. Și dacă Cabala în sine este greșită, atunci dă-mi o altă metodă, sunt gata să ascult, dar numai dacă se bazează pe ceva cu adevărat real.

KabTV „Am primit un apel. Nu există foști studenți” 28.01.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: