Nu există nimic mai puternic decât credința

Având în vedere conceptul de „credință deasupra rațiunii”, putem spune că rațiunea este ceea ce înțelegem în simțurile noastre. Iar credința este rădăcina, sursa, din care provin atât cunoașterea, cât și toate influențele asupra noastră.

Aceasta este o înțelegere atât de clară, când nu există nimic mai puternic decât credința. Cunoașterea este sub credință. Chiar și ceea ce simt nu-mi spune nimic. Principalul lucru este că mă ridic la nivelul credinței și văd sursa a ceea ce simt în cunoaștere, în simțurile mele.

Întrebare: Adică, sentimentul de credință în Cabala este mult mai clar decât ceea ce simt azi cu cele cinci simțuri materiale ale mele?

Răspuns: Desigur. Începi să înțelegi sursa senzațiilor tale: ce te determină, ce anume simți. Simțiți această lume în cele cinci simțuri ale tale și  ți-o prezintă sursa care construiește această lume pentru tine. Prin urmare, este important pentru tine.

Întrebare: Sursa este ceea ce era înainte de Big Bang?

Răspuns: Înainte de Big Bang și în general, adică este singura forță superioară care controlează totul, păstrează totul în sine.

Comentariu: Rămâne doar de verificat.

Răspunsul meu: Acest lucru se întâmplă treptat și ne îndreptăm spre el.

Din emisiunea de pe KabTV „Stări spirituale” din 19.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: