Nu încercați să vă justificați!

Întrebare: Mâ chinuie întrebarea: ce se întâmplă, de ce nu mă pot conecta cu ceilalți? Vreau să simt o dorință comună (Hissaron), dar nu există nicio conexiune, nici un sentiment al grupului. Ce lipsește?

Răspuns:  Tu lipsești.

Întrebare:  Asta înseamnă că nu sunt încă pregătit?

Răspuns:  Nu spune că nu eşti gata. Faptul că ai fost adus aici este un semn că eşti gata. Acum totul depinde de eforturile tale. Nu încercați să vă justificați că nu sunteți gata. Vi se oferă în mod intenționat obstacole pentru a vă împiedica să faceți eforturile necesare. Trebuie să le faceți, ar trebui să pledați, să convingeți, să cereți să fiți uniți într-un singur grup de zece, prin orice mijloace. Asta trebuie să faci acum. Altfel, nu ai fi ajuns aici.

Nu spuneți: „Un alt congres a trecut. Nu știu ce va veni. Poate data viitoare… ”, sau orice alte scuze.

Acest lucru îți este dat de Sus! Acestea nu sunt gândurile tale! Nu te speria de ele, un om nu are gânduri. Totul vine de Sus și, prin urmare, raportează toate obstacolele la Creator. Nu fii de acord cu El. Aceasta se numește „ajutor împotriva ta”. El te îndepărtează intenționat, pentru a-ți dezvolta dorința corectă de unitate cu El, în cantitate și calitate.

Deci, continuă!

Din  Convenţia mondiala de Cabala din Moldova 9/5/19, Lecţia 0

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed