Nu-L contrazice pe Creator

565.02Comentariu: Există o pildă despre un om care murea de o boală incurabilă. Rudele lui renunțaseră deja să creadă că își va reveni. Dar li s-a spus că în apropiere este un om înțelept care vindecă oamenii. L-au adus pe acest înțelept omului bolnav. A cerut să fie lăsat singur cu pacientul. Au vorbit în liniște și apoi înțeleptul a plecat. A doua zi, pacientul a început să-și revină. Și-a revenit pe deplin. Și apoi a fost întrebat: „Ce ți-a spus înțeleptul că ai învins cu atâta ușurință boala?” El a răspuns: „Înțeleptul mi-a spus: nu încerca să învingi boala – iubește-o”.

Sună desigur, foarte înțelept, dar este imposibil să-ți iubești boala.

Răspunsul meu: De acord cu asta. Adică, fii de acord cu ceea ce îți vine și acceptă-l ca fiind cea mai bună opțiune.

Comentariu: Omenirea este bolnavă, și este bolnavă de boli care sunt în mare parte incurabile. Toată lumea vrea un sfat care să-i ajute brusc să trăiască cumva.

Răspunsul meu: Relaxează-te și nu încerca să schimbi nimic. Înoată calm în fluxul vieții. Acceptă ceea ce ai. Pentru că tot ceea ce se face este făcut de Creator. Prin urmare, nu-L contraziceți, ci simte că în fiecare moment al timpului, ești conectat cu El.

Întrebare: Ce ar trebui să facem cu fricile, care stimulează omul tot timpul?

Răspuns: Nu vor fi temeri! Pentru că frica vine din dorința de a-ți asigura un viitor special pentru tine. Aici nu există.

Întrebare: Deci, frica este atunci când nu ești de acord cu Creatorul?

Răspuns: Da. Dar nu în acest scenariu. Viitorul dispare, nu există. În fiecare moment echivalează cu faptul că pleci și nu a mai rămas nimic din tine. Și totul este calm. Orice a fost, tot va fi. După cum a scris regele Solomon pe inel.

Întrebare: Deci, credeți că dacă cineva se înțelege cu această formulă, dacă trăiește cu ea și există, atunci se va elibera de frici și chiar de durere?

Răspuns: Ideea nu este că va fi eliberat de frică și durere, ci că va fi pur și simplu conectat corespunzător cu natura, cu Creatorul.

Întrebare: Și în ce va rezulta asta?

Răspuns: Acest lucru va oferi o conexiune cu Creatorul, seninătate, apropiere și pur și simplu fuziune.

Întrebare: Ce loc ocupă medicii în tot acest pachet, în această formulă?

Răspuns: Medicul în principiu nu este menționat să scoată o persoană dintr-o boală. El nu poate face asta. Este necesar, așa că Creatorul îl va trimite într-un fel sau altul, oriunde și oricând este necesar.

Dar adevărul este că medicii ar trebui să ajute omul să fie în claritate. În claritatea minții, în claritatea puterii, pe cât posibil. Pentru ca el să se raporteze corect la tot ce i se întâmplă.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 1/12/23

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: