Nu ne-am întâlnit din greşală…

Întrebare: Cu ce să contribui la grup astfel ca să mă ajute mai târziu să ias din cădere mai repede?

Răspuns: Ar trebui să acumulăm eforturi în grup înainte ca să intervină căderea, să-i convingem pe prieteni că trebuie să ne facem griji pentru toţi. Ar trebui să fie spiritul de ajutor mutual în grup. Asta se numeşte măreţia scopului care trebuie să plutească între noi în aer.

Un grup este locul unde îndeplineşti scopul, o sursă de putere, un loc de muncă. Primeşti Lumina care reformează prin grup şi Lumina care reformează te conectează la grup. În final descoperi această reţea de conexiuni care deja există în grup. Descoperi conexiunea corectă şi în concordanţă cu echivalenţa de formă descoperi Creatorul. Toate acestea sunt împlinite de grup.

În fapt, noi constant corectăm grupul sau îi descoperim forma reală. Acum îl vedem în forma coruptă detectată de atributele noastre corupte cum este spus: „O persoană judecă după defectele sale.” De sus, din partea Creatorului, este un sistem întreg, unul ideal. Noi trebuie să atingem aceeaşi perspectivă ca şi cea de Sus. Nu ne-am întâlnit din greşală şi am fost conectaţi de Sus într-un singur grup: Cineva poate intra sau pleca, cineva poate să fie aproape sau departe. În acest caz, deasupra noastră, construim structura spirituală, care gradual devine dorinţa care a fost făcută de Creator.

Adevărul este că există un punct lăsat în dorinţa care a fost creată de Creator. Orice altceva, prin care acest punct a fost aruncat în aer, prin dezvoltarea diferitelor conexiuni, maniere, sisteme, toate acestea sunt un rezultat al Luminii care influenţează. Punctul dorinţei în sine rămâne cum este, dar Lumina care intră în aruncă în aer şi îl umple cu atributele sale. Acesta este numit Malchut de Ein Sof (Infinitatea).

Din partea întâi a Lecţiei Zilnice de Kabbalah 7.01.2013, „Introducere în Studiul celor Zece Sfere”.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed