Nu pierde conexiunea cu Creatorul

Tora, ”Deuteronomul” 7:02 – 7:04: Şi le va da Domnul Dumnezeul tău în mâinile tale şi le vei bate, atunci să le nimiceşti, să nu faci cu ele legământ şi să nu le cruţi. Să nu te încuscreşti cu ele: pe fiica ta să nu o dai după fiul lui şi pe fiica lui să nu o iei pentru fiul tău, Că vor abate pe fiii tăi de la Mine ca să slujească altor dumnezei, şi se va aprinde asupra voastră mânia Domnului şi curând te va pierde.

Omul nu poate face nicio concesie cu egoismul, nicio conexiune, nicio soluție parțială. Ar trebui să ucidă complet egoismul, să se ridice deasupra lui, să înceteze să-l folosească în forma sa naturală și să-l folosească numai după prima restricție cu un ecran, cu Lumina Reflectată, pentru dăruire și iubire.

Întrebare: Ce înseamnă ”pe fiica lui să nu o iei pentru fiul tău” ?

Răspuns: Să nu lași nimic de origine egoistă care, în cele din urmă, se va manifestă în tine ca o calitate coruptă. Atunci vei  pierde legătura cu Creatorul și nu vei putea să continui să te lupți pentru purificarea corectării tale și înălțarea spirituală.

Să însori un fiu cu o fată al unui popor străin înseamnă că permiți în viior un anumit contact cu egoismul. În această acțiune nu poate fi Creatorul. De aceea, este spus ”vor abate pe fiii tăi de la Mine ca să slujească altor dumnezei”.

Din emisiunea de pe Kab TV ”Secretele Cărții Eterne” din 06.04.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed