Nu pierde timpul – Include-te acum în Congres!

Întrebare: Punctul congresului se naște în primul moment al congresului. Dar știu de la mine că nu este posibil imediat să intri în el; trebuie cu siguranță să treci prin anumite stări intermediare. Cum pot scurta asta pentru a prinde acest punct care să devină o adevărată sursa a importanței pentru prieteni?

Răspuns: Cred că va trebuie să apar deja în timpul pregătirii pentru prima discuție, dar nu atunci când oamenii stau și ascultă lectura mea. Ei trebuie să fie incluși unul în altul înainte de asta.

Dacă te vei include în congres după o zi jumătate sau o zi, nu va merge. Trebuie să facem orice efort posibil să ne pregătim, pentru ca atunci când ajungem acolo, să fiți ”fierbinți”, ca să zic așa și, imediat să vă alăturați valului general, excitației generale; altfel, vom pierde timp.

Nu te gândi că, să spunem, vii și intri în dispoziției pe seară sau poate mâine. Nu vei avea timp de recuperare  și după aceea este gata. Din contra, este necesar să te conectezi imediat și să stai în ritmul în care experimentezi din ce în ce mai multe stări.

Deci, vă rog, nu pierdeți timpul.

Pentru ce facem noi toate acestea astăzi? Doar ca voi să fiți mai bine pregătiți, să veniți la congres și să nu vă gândiți ”Mă voi acorda mai târziu, atunci când voi învăța totul, gradual” Nu avem timp pentru asta! Trebuie să ajungi acolo pregătit total și să te incluzi imediat. Te implor.

Același lucru este valabil și pentru prietenii care sunt conectați cu noi virtual: nu vă relaxați! Dacă stați în fața ecranului, încercați să ”intrați” în el cu sufletul și să nu fiți distrați de altceva. Trebuie să vă controlați de două ori pentru că s-ar putea să nu fie nimeni lângă voi: sunteți singuri.

Deci, pregătiți-vă în avans tot ceea ce aveți nevoie: de băut, de mâncat și să nu vă deconectați de la lecturi și ateliere, care durează două ore jumătate. Nu închideți! Doar stați acolo și asta este tot, ca și cum stați în centrul holului în care se ține congresul. Sper la seriozitatea voastră în înțelegerea stării în care se află lumea, o sper la voi toți.

Acesta este un eveniment foarte important nu numi pentru noi ci pentru întreaga lume, pentru că depinde de cât de mult mergem în direcția corectă: accelerând procesul și ușuându-l sau încetinidu-l și înrăutățindu-l. Totul depinde de acest punct de cotitură. Aceast congres, aș pute spune că este ceva istoric.

Din lecția virtuală din 12.08.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: