Nu poți reține pe nimeni cu forța

547.05Comentariu: Aţi spus că dacă cineva este la jumătate de pas de a părăsi grupul, în esență scopul în care a fost angajat de mult timp, atunci nu are rost să fie reținut pentru că nu mai are dorința.

Răspunsul meu: Nu sunt în favoarea reținerii cuiva cu forța. Simt că dacă dau tot ce pot, iar studentul nu se atașează de sistemul nostru prin asta, atunci nu i-a venit încă timpul.

Nu văd prea mult folos să-l fac interesat și să-l ademenesc. Nu am forță interioară sau motivație interioară pentru asta.

Poate pentru că profesorul meu Rabash a avut o astfel de atitudine încât, dacă elevilor săi le pasă de conexiunea dintre ei și se sprijină unul pentru celălalt, atunci în această stare ar trebui să meargă mai departe. Și dacă cineva cade din conexiunea generală dintr-un motiv propriu, atunci cade.

Nu poți ține pe cineva cu forța. Dacă aude despre conceptul ideii practice de a se corecta pe sine cu lumea, al cărei efect începe să simtă-l asupra lui în acțiune, atunci trebuie să depună eforturi și să investească el însăşi.

Și dacă nu face acest lucru suficient, atunci este imposibil să-l ții tot timpul motivat.

În cele din urmă, trebuie să învețe să reînvie, să se conecteze la o sursă superioară.

KabTV „Am primit un apel. M-am săturat de toate!” 31.05.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: