Nu rupeți legăturile cu Creatorul

947Întrebare: Care este diferența dintre a cere să simt „Nu există altcineva în afară de El” singur și când cer acest lucru cu prietenii?

Răspuns: Cer de la Creator să-L simtă ca sursă a mea, ca „Nu există altcineva în afară de El” și mă readuc constant la acest lucru.

În momentul în care intru în contact cu Creatorul și spun că El este cel care își exprimă sentimentul și gândul Său în interiorul meu, primesc sentimentul și gândul ca al meu. Dar în momentul în care înțeleg acest lucru și îl înregistrez pe contul meu din interiorul meu, legătura cu Creatorul se întrerupe imediat și vine următorul moment.

Acesta este motivul pentru care trebuie să fac același lucru în fiecare moment și, astfel, treptat, să mă întorc la Creator pentru a atinge din nou starea în care El este întotdeauna sursa mea.

Dacă o fac prin grup, eforturile mele sunt puțin diferite. Acestea sunt legate de crearea unui vas comun în care vrem să-l descoperim pe Creator, astfel încât El să ni se dezvăluie și să putem realiza cu adevărat măreția Sa.

Dar dezvăluim măreția Lui mai presus de diferențele noastre. În măsura în care ne simțim îndepărtați unul de celălalt și că avem conflicte și probleme diferite între noi, simțim înălțimea Creatorului și ascensiunea Sa deasupra acestor probleme în revelația Sa.

Din emisiunea de pe KabTV„Fundamentele Cabalei” KabTV 11.02.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: