Nu sunt prea batran pentru toate astea?

Intrebare: Sunt ingrijorat. Abia am citit de starea de la Muntele Sinai si am diferite tipuri de ingrijorare. In curand voi avea 60 de ani. Tu, candva, ai spus ca varsta oamenilor in povestea darurii Torei a fost de la 20 la 60, si ai accentuat aceste numere. Asta inseamna ca urmeaza sa fiu aruncat din tren?

Raspuns: Nu depinde de noi cand ne vom trezi pentru spiritualitate, pentru constientizarea importantei Arvut-ului (responsabilitatea mutuala, sau garantia), sa ne ingrijoram despre starea noastra spirituala si despre schimbarea de la grija fata de noi insine la grija fata de ceilalti, despre Creator. Toate aceste grade sunt ascunse si depind de dezvoltarea multor suflete. Noi nu putem spune inca de ce totul apare in felul in care apare.

Langa tine stau unii de 20 de ani. Mai tarziu, vei descoperi ca in functie de radacinile sufletului tau, starea ta curenta este starea optima pentru dezvoltarea ta spirituala. Adevarul e ca, chiar acum, tu esti ingrijorat de mersul in directia corecta si de rostul acestei lumi, ceea ce inseamna ca este starea cea mai benefica pentru tine si nu poate fi altfel. Acum, totul depinde de tine, de cum vei intelege chemarea de Sus, de cum iti vei exercita libera alegere.

Din „Cabala pentru incepatori”. „Ce inseamna interesul mutual”10/13/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: