Nu te izola de Creator

Întrebare: Ce înseamnă să asociez un gând sau o senzaţie cu Creatorul? Este posibil să dai un exemplu de cum să faci această acţiune interioară?

Răspuns: Pentru început, cel puţin gândeşte-te că tot ceea ce se întâmplă cu tine în fiecare moment, în cap şi în inimă, în minte şi dorinţă, vine de la Creator. Tu doar simţi gândurile Lui, dorinţele Lui.

Nu atribui toate gândurile şi dorinţele tale, indiferent care sunt ele, ţie însuţi, ci numai Lui. Tu atunci vei vedea cât de mult se va schimba atitudinea ta faţă de aceste dorinţe şi gânduri, cum se vor schimba singure şi cum lumea se schimbă prin ele. Acest lucru este foarte interesant.

În mod natural, tu constant vei uita de El, te vei îndepărta de Creator. Nu poţi să te simţi controlat în mod complet de către El. Tu eşti considerat ca o fiinţă creată numai atunci când conectezi totul cu Creatorul şi când accepţi că toate gândurile şi dorinţele tale vin de la El. Altfel tu nu exişti!

Întrebare: Asta înseamnă că sunt considerat fiinţă creată atunci când ajung la starea în care eu nu sunt deloc liber?

Răspuns: Da. Nu este o altă stare. Toată această curgere în gândurile şi dorinţele de la Creator şterge o persoană din sistem.

Din lecţia de Cabala în limba rusă 6/17/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: