Nu te rupe de colectiv

567.04Întrebare: Crezi că cineva ar trebui să aibă un timp în care să fie singur cu el și să facă ceva doar pentru el? Dacă da, ce ar trebui să facă, pentru cât timp și la ce să se gândească?

Răspuns: Nu putem reglementa astfel de lucruri, deoarece acestea sunt pur individuale. Trebuie pur și simplu să învățăm o persoană atitudinea corectă față de scopul naturii, față de starea la care trebuie să ajungeți. Și, în conformitate cu acest lucru, va alege ce să facă în comportamentul social.

Întrebare: În relațiile dintre oameni, există o zonă privată care nu poate fi traversată, este permisă doar celor mai iubiți și apropiați. Credeți că pentru comunicare, de exemplu, la cursurile noastre, este necesar să știm că acest lucru depinde de cultura unei persoane și de caracterul acesteia?

Răspuns: Toți oamenii trebuie să se cunoască, să înțeleagă, să simtă și să exploreze pe ei înșiși și pe ceilalți, astfel încât, în cele din urmă, să ne conectăm cu toții într-un întreg comun.

Întrebare: Limitele sunt îndepărtate între oameni în spațiul spiritual?

Răspuns: Complet. Ne străduim să ieșim din spațiul personal, astfel încât toate inimile să devină ca o singură inimă.

Comentariu: Este greu de imaginat ce se întâmplă atunci când nu ai nimic personal și nu poți petrece nici măcar cinci minute cu tine însuți.

Răspunsul meu: Nu veți avea nevoie de asta! Dimpotrivă, nu veți mai dori să vă desprindeți de colectiv.

Din emisiunea de pe KabTV „Abilități de comunicare” din 30.10.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed