Nu-ti risipi rasuflarea

Intrebare: Cand incepem sa experimentam presiunea egoismului nostru, loviturile care se primesc, care este modul corect de a aborda grupul? Pe ce ar trebui sa ma concentrez?

Raspuns: Daca o persoana nu are  o cerere interioara pentru grup, ce poate el spune? Tot ceea ce facem, facem de buna voie. Daca o persoana nu vede ca ar trebui sa se intoarca catre grup, nu o va face.

Eu apelez la grup daca ma simt neajutorat, daca vad ca nu exista nimic care ma poate salva, ca sunt incapabil sa ma transform singur si sa obtin ceva, daca realizez ca toata inteligenta mea si potentialul meu nu au nici o solutie pentru mine.

Doar atunci sunt pregatit sa apelez la prieteni pentru ajutor. Cererea iese la suprafata in mine cand caut si doresc sa ma rup de aceasta oribila stare de a fi. Asta se intampla cand desopar ca ma pot intoarce doar catre grup.

Apelez la el extern sau intern. Prietenii pot ca nici macar sa nu simta, dar eu doresc sa primesc sprijin si putere de la ei.Apoi ma intorc inspre ei cu o cerere.

Altfel, oare chiar pot sa  ascult sfatul si sa intreb grupul pentru ajutor? Fatarnicia nu va ajuta aici,e doar o risipa de respiratie. Doar cand o dorinta adevarata s-a maturizat in mine, atunci ma intorc inspre prieteni. Nu conteaza daca ei simt asta sau nu. Este forta dorintei mele in cererea mea care o face adevarata.

Din prima parte a Leciti zilnice de Cabala 2/23/2011, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: