Nu va fi necesar să vă distrugă ferestrele

Întrebare: În sistemul spiritual, nivelul superior aşteaptă ca nivelul inferior să ridice o rugăciune, MAN. Cum pot transmite cererea publicului la partea superioară dacă nu am niciun contact cu lumea spirituală?

Răspuns: Aveţi un contact cu lumea spirituală prin punctul din inimă. Vă lipseşte numai nevoia de a trezi partea superioară şi pleacă de acolo de unde trebuie să primiţi această nevoie. Aveţi Reshimot (gene spirituale) care aparţin GE. Partea inferioară, publicul, nu are GE, nu are punctul din inimă. Includeţi deficienţele oamenilor în AHP ale voastre, deoarece ei vor să fie salvaţi de probleme. Aceste lipsuri şi aceste nevoi sunt probleme corporale obişnuite: hrană, sex, familie, bani, onoare şi cunoaştere care sunt adaăgate la GE ale voastre, la punctul din inimă. Din moment ce v-aţi angajat faţă de public, sunteţi sub presiunea lor.

În loc să demonstreze şi să protesteze în faţa parlamentului, ei vor protesta în faţa casei voastre şi vor spulbera ferestrele. Când veţi vedea copiii voştri speriaţi şi soţiile voastre bulversate, nu veţi avea altă alegere, decât să strigaţi după ajutor, la Creator. Trebuie să ajungeţi la această presiune pentru a fi pregătiţi pentru o rugăciune.

Creatorul va răspunde numai dacă Îi cereţi forţă pentru inferior, pentru oameni, pentru a le oferi ceea ce au nevoie. Astfel, ei vor primi ceea ce au nevoie, cu condiţia ca ei să “se unească” şi să se conecteze într-un cerc, în ateliere, prin educaţia integrală.

Ei nu vor primi umplere ca aceasta şi nu va primi toată lumea un pachet cu livrare specială, dar viaţa lor se va ameliora. Trebuie să organizăm publicul în cercuri pentru ateliere şi mese rotunde. Lucrul principal este de a organiza un cerc. Când oamenii se organizează în cerc şi se anulează în faţa voastră, ei pot intra şi se pot încorpora în AHP al vostru şi vă transmite plângerile şi lipsurile lor.

Voi ridicaţi aceste lipsuri la punctul din inimă care este, de asemenea, în cerc, în centrul grupului. Prin asta, munca voastră este terminată, deoarece centrul grupului este superiorul vostru şi partea superioară absolută a publicului. În centru, există garanţia mutuală, dăruirea şi conexiunea, ca un singur om în care Creatorul se dezvăluie!

Această structură generală este un total de zece Sefirot complete. Un singur lucru lipseşte: primirea unei dorinţe de la public, care vă va forţa să fiţi speriaţi, să aveţi teamă şi să simţiţi că sunteţi angajaţi să le aduceţi Lumina care Reformează din centrul grupului. Deci, a ieşi să diseminaţi publicului, este esenţial pentru ascensiunea noastră.

Oamenii cer hrană, sex, familie, bani, onoare şi cunoaştere. Voi cereţi conexiune, garanţie mutuală, revelarea Creatorului. Dacă puteţi să păstraţi deficitul corect pentru centrul grupului şi Creator, rafinând deficienţele corecte de fiecare dată, astfel încât să nu fie doar dăruire şi conexiune, ci să ia o formă mai precisă care să fie potrivită pentru următorul nivel spiritual, atunci nu va fi nevoie de presiune din partea inferioară şi să distrugă ferestrele.

Din partea a treia a Lecţiei zilnice de Cabala, 06.10.2013, Talmud Eser Sefirot

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: