Nu vă fie teamă să greșiți

Tora, Deuteronomul 18:21 – 18:22: Poate vă veți întreba: “Cum vom recunoaște cuvântul pe care nu l-a rostit Domnul?”. Dacă cuvântul pe care-l va rosti profetul în Numele Domnului nu se va adeveri sau nu se va împlini, acel cuvânt nu a fost rostit de Domnul. Profetul a vorbit din îngâmfare; să nu va fie teamă de el.

Daca vă supuneți profetului, iar el spune ceva fals, nu vă fie frică să greșiți, deoarece tot ceea ce luați de la el, este ca și cum ar veni de la Creator, deși Creatorul nu a spus asta, dar nu vă va face deloc rău și nu va fi înregistrat în contul vostru.

Va fi o analiză separată pentru profet. De asemenea, nu trebuie să uităm că toate acestea se întâmplă într-o singură persoană.

Intrebare: Asta înseamnă că dacă o persoană urmează un profet fals, nu se consideră un pacat?

Raspuns: Sa presupunem că profetul greșește, deoarece a pierdut o anumită conexiune cu Creatorul. Probabil asta este făcut de Creator, în mod intenționat, pentru a pune oamenii într-o anumită situație și să-i învețe ceva.

Cu alte cuvinte, toate calitățile unui om aud și simt mintea care spune asta de dragul Creatorului, omul ar trebui să facă așa și așa. Dacă mai tarziu reiese că a fost greșit, atunci omul nu este în greșeală, deoarece aceasta a fost o direcție de Sus.

Din emisiunea de pe  KabTV “Secretele Cartii Eterne” 9/5/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: