O activitate necesară controlată de destin

Întrebare: Anumite persoane și-au tatuat numele sacru de trei litere pentru că ei presupun că fiecare nume are propria sa putere. Este eficace? A scris persoana ”o rețetă” de succes?

Răspuns: Cum poate ajuta viața voastră dacă scrieți o rețetă cu trei ingrediente asupra voastră, de exemplu: zece grame de sare, cinci grame de piper, și un litru de apă? Trebuie să gătiți prăjitura și nu doar să scrieți rețeta. Această rețetă trebuie să fie făcută luând forțe de la suflet, descoperind ceea ce sunt apa, sarea, condimentele, făina și drojdia – toate ingredientele necesare pentru a pregăti o prăjitură. Ele trebuie să fie în interior, să se alăture corect și să fie amestecate cu grijă.

Și, în timp ce pregătiți acest amestec, nu vedeți nimic bun în el, deoarece trebuie să-l puneți în cuptor și nu este un procedeu simplu! Doar după ce ați pus acest amestec fără pretenții în cuptor, începe să crească o frumoasă prăjitură. Și apoi, puteți să o acoperiți cu miere sau frișcă.

Întrebare: Dacă înțeleg, nu este vorba doar despre un tatuaj, ci de asemenea, despre ornamente rituale și imagini pe un zid? Dacă nu pregătesc prăjitura eu singur, atunci niciuna dintre diversele accesorii magice nu mă va ajuta? Dar nu vin de la înțelepciunea Cabala?

Răspuns: Este astfel construit în percepția oamenilor. Ca și cum ai cumpăra o diplomă a altcuiva. Un prieten termină școala, obține o diplomă și tu o fotografiezi, scrii acolo numele tău și o agăți de perete. Asta te ajută?

Nu ai fost la universitate și nu ai devenit un expert cu această diplomă. Doar te înșeli pe tine că ești altcineva.

Întrebare: Cum mă poate ajuta Cabala cu adevărat să schimb destinul meu?

Răspuns: În primul rând, dacă dorești să-ți schimbi destinul, depinde de tine să înveți. Nici o pregătire nu este necesară pentru asta. Este scris: ”Nu este înțeleptul care învață”. Este adevărat pentru toată lumea. Dacă este destinul său, trebuie să învețe Cabala!

Am ajuns la o situație în această generație când toată lumea trebuie să învețe să-și schimbe destinul său. Este imposibil a scăpa din asta. Dacă fugi, atunci te vor trage de urechi, cu ajutorul poliției și tribunalului, și te vor așeza la o masă de studiu.

Din ”o viață nouă”, 21.12.2014

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: