O atitudine bună este o protecție împotriva abuzului

Intrebare: Cum este posibil sa protejam copiii de relatiile nesanatoase din lumea noastra?

Raspuns: Depinde in intregime doar de educatia pe care copiii o primesc, care este insuflata nu doar de parintii lor ci, de asemenea, in gradinita, la scoala, pe strazi si in grupuri. Totul depinde de mediul in care copii cresc. Daca ii aranjati o relatie buna cu ceilalti din lumea noastra, prin lumea superioara ii este oferita o anumita protectie.

Nu pot spune cum se realizeaza asta, in orice caz in viata, cu o incredere deplina; totusi, daca o persoana are o atitudine buna fata de ceilalti, se comporta inteligent si calm, nu incalca legile rutiere si nu starneste agresiunea, atunci ambele, prin conducerea superioara si prin cooperarea reciproca cu ceilalti oameni, el va intampina un minim de probleme. O atitudine buna si o deschidere fata de ceilalti este cea mai buna protectie impotriva abuzului, tulburarilor si a tuturor fenomenelor negative.

Intrebare: Este suficienta protectia oferita de un comportament bun fata de ceilalti oameni, chiar daca “oamenii se mananca intre ei”?

Raspuns: Chiar si atunci cand un caine este dresat, ei trebuie abordati prin hranire si grija. Acelasi lucru se aplica oamenilor, chiar daca ei sunt mai rai.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 01.05.2016

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: