O conexiune unilaterala cu lumea

Intrebare:  Informatia care este plasata pe Internet este controlata de un grup mic de oameni. Cum putem fi noi capabili sa ne ridicam peste, sau sa-l evitam, in legatura cu circulatia adevaratei cunostinte despre intelepciunea Cabala?

Raspuns: Acum construim un portal unde dorim sa postam materiale concentrate pe viitorul umanitatii. Dorim sa exprimam o ingrijorare serioasa despre soarta lumi fara sa o facem intr-o maniera isterica.

Va fi un portal foarte respectabil care se va axa pe schimbarile din lume, care se petrec in prezent in ea, si toate manifestatiile crizei care ne acopera. Noi furnizam propria noastra explicatie pentru toate aceste evenimente. Acest portal este detinut de noi si nimeni nu poate face nimic cu el.

Nu ne pasa despre ce se intampla pe Internet. Noi nu planuim sa il controlam sau sa intervenim in ceva. Noi nu ar trebui sa intram deloc  in contact cu acea multime sau cu ceea ce fac ei in piata lor.

Noi trebuie sa fim o autoritate in lume referitor la problemele ce privesc viitorul si in aceasta consideratie nimeni nu poate fi aproape de noi. La urma urmei nimeni nu are cunostinte clare,serioase,corecte,autentice in legatura cu viitorul lumii : Cum sa se iasa din criza in educatie, relatia familiala, finante si asa mai departe.

In realitate, este un singur motiv pentru toate aceste probleme : Este absenta conexiunii dintre oameni si din cauza aceasta, aceste probleme se inrautatesc. Trebuie sa aducem lumea la aceasta cunostinta gradual, nu toata odata, cu ajutorul cercetarilor stiintifice din diferite campuri de activitate si explicatiile intelepciunii Cabala, logice, serioase si profesionale.

Si nici macar nu ar trebui sa ne gandim sa participam in diferite discutii care apar pe Internet si sunt controlate de diferite organizatii. Aceasta nu apartine de noi.

Sfatul meu : Nu va implicati in conversatii cu lumea pentru ca nu este nimeni cu care sa vorbiti acolo. Tratati lumea intr-o maniera unilaterala, simtind-o prin cunoasterea noastra intr-o asemenea maniera care poate fi sortata si sa nu primiti nimic ca raspuns- nimic!

La urma urmei, oamenii nu stiu ce sa spuna, opinia lor se schimba constant, si nu merita efortul sa te amesteci cu ei. Comporta-te ca si cum te-ai purta cu un copil mic, doar dintr-o parte. Noi trebuie sa le dam lor stiinta noastra si nu sa primim cunoasterea lor de la ei, care nu are nimic autentic in ea. Ei insisi nu stiu ce se intampla cu ei.

Si cu privire la Internet, este clar : Ar trebui sa intelegem ca este un mecanism de minciuni care sunt folosite de diferite grupuri care au interes in dezvoltarea lui, insemnand guvernul, fortele inteligente si marketing. Toate retelele sociale si informationale sunt controlate si folosite de agenti care ne studiaza pentru o mai sofisticata exploatare de-a lungul drumului.

Din momentul in care Internetul a abordat despre partidele interesate, incepand de la KGB la FBI si altele. Imediat s-a stiut ce trebuie facut: sa colecteze informatia despre fiecare dintre noi si despre noi toti impreuna. Astfel este internetul si sistemul sau de control. Si noi nu ar trebui sa fim implicati in asta; lasati sa faca orice doresc ei.

Inca va fi revelat aceea ca Internetul ese doar o retea de spioni la nivel general si personal. Aceasta nu este de o asa mare dificultate din moment ce toti suntem in retea. Exista arhive despre ce ai cumparat, cui i-ai scris, ce ai primit, despre ce anume ai interese si ce pagini ai vizitat. Sisteme speciale verifica si examineaza aceste date si asta constituie munca principala a marilor retele informationale care sunt active pe Internet.

Apropo, am primit o gluma pe aceasta  tema :

Scrisoare de la o companie care lucreaza cu discount-uri la carduri :

Draga Domnule Jones,

Am observat ca nu ati mai cumparat prezervative din SpiffyMart de la o vreme ( ultima oara a fost acum 8 saptamani). In plus, ati incetat sa mai cumparati produse feminine de igiena dar ati inceput sa cumparati mai multa pizza inghetata si mancare de  la fast food.

Aceasta demonstreaza ca Doamna Sanders v-a parasit. (Poate asta e mai bine deoarece obisnuia sa cumpere sampoane foarte ieftine care evident au dat gres in a o face mai atractiva).

Datele oficiului postal confirma ca ea si-a schimbat adresa. Va rugam acceptati condoleantele noastre. Banuim ca filmele porno va vor ajuta sa va descurcati cu acest stres.

Daca va simtiti singur, va rugam sa va uitati prin catalogul nostru. Cumparati filme imediat si va vom adauga un film gratis pentru fiecare comanda!

Cu sinceritate al dumneavoastra,

Managerul de vanzari

P.S. Va amintiti acea blonda pe care ati cinstit-o cu un martini dublu in barul Dougles? Uitati acel bar! Ea a fost infectata cu ceva pentru mai multe luni  si a devenit un client obisnuit al Farmaciei Acme. (Calculatorul ei de acasa este pe aceeasi retea ca a noastra).  Nu ati putea stii ce ati putea lua de la ea. Intre timp filmele noastre sunt in completa siguranta.

Oricum, aceasta nu ne priveste pe noi, lasati sa se foloseasca unul pe celalalt. Noi avem nevoie sa fim reprezentati in cea mai serioasa maniera asa incat oamenii sa vada ca doar noi avem raspunsul despre viitorul lumii.

Din Lectia 4 a Conventiei WE 4/2/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: