O diploma de facultate la vârsta de doisprezece ani

Întrebare: Ce anume ofera intelepciunea Cabala copiilor, iar o şcoală privata bună nu este în măsură să-i furnizeze?

Răspuns: Cabala dezvoltă o fiinţă umană. Aceasta ii oferă instrumente care-i fac apoi viaţa uşoară. Aceasta oferă posibilitatea de a percepe si de a invata totul într-un mod usor, deoarece dezvăluie abilităţi într-o persoană care să-i permită să înţeleagă tot.

Ea nu va întâmpina dificultăţi care ar face-o sa se simta incapabila de a le depasi. Ea va privi totul, de deasupra, ca ceva din care poate învăţa. Nu va experienta nici o dificultate în dobândirea oricaror cunoştinţe.

Studiile Cabalei extind instrumentele de percepţie ale unui copil la un nivel superior. Ca rezultat, el nu va avea probleme cu ştiinţele obişnuite, cum ar fi fizica, chimia sau biologia. Le va privi ca pe o ştiinţă a nivelurilor inferioare ale naturii: neînsufleţite, vegetative şi animale.

Cabala începe imediat să dezvolte nivelul uman într-un copil. Restul nivelurilor vin uimitor de uşor pentru el. El poate absolvi un colegiu în termen de doi-trei ani, la o vârsta de 12 – 15 ani.

Noi doar nu am stabilit un astfel de scop până acum. Cu toate acestea, putem organiza un astfel de grup şi să solicitam departamentului de educaţie sa le dea examene de calificare. Să-i lasam sa vada cât de dezvoltati sunt aceşti copii şi cat de matur gândesc. Ei merită într-adevăr o diplomă potrivita nivelului lor uman.

Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 12/28/2010, „Intelepciunea Cabalei şi Filosofia”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: