O femeie trebuie să iasă de sub autoritatea bărbaților

626Comentariu: Victoria scrie: „Văd că 80% dintre întrebările principale despre fericire, cum să nu-ți faci griji și cum să-ți organizezi viața, sunt adresate de femei. Va fi vreodată o femeie cu adevărat fericită pe lumea asta”?

Răspunsul meu: Nu cred. O femeie are o intuiție specială pentru ceea ce înseamnă fericirea. A face lumea fericită înseamnă a o face perfectă în general.

O femeie trebuie să iasă de sub autoritatea bărbaților. Ea nu trebuie să se supună minții, puterii și spiritului masculin. Dacă începe să se asculte pe ea însăși, va găsi soluția potrivită.

O femeie este lumea. O femeie este ceva care dă naștere, se dezvoltă, crește copii și face totul pentru a ne îndulci lumea.

Întrebare: Aţi spus că până când totul va fi perfect, o femeie nu se va simți fericită. Înseamnă că trebuie să-și atingă forma ideală până la urmă?

Răspuns: Astăzi joacă ceea ce a învățat-o un bărbat: rolul unei femei aspre, care se presupune că luptă spre frumusețe, bogăție sau altceva. De fapt, profunzimea naturii unei femei este securitatea și dezvoltarea.

Întrebare: Pentru alții sau pentru ea însăși?

Răspuns: Pentru toată lumea. Altfel, nici ea nu se va simţi în siguranţă cu acelea.

Întrebare: Gândește ea în astfel de termeni – pentru toată lumea?

Răspuns: Da. Deși astăzi o femeie poate fi foarte egoistă, o educație adecvată o va ajuta să vadă adevărul, că realizarea ei reală nu poate fi decât în conexiune, în aliniere și în apropiere de ceilalți. Atunci va fi pace.

KabTV “Ştiri cu Michael Laitman” 13.10.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed