O Fereastra Catre Oportunitate

Intrebare: Sub influenta ultimelor proteste din Israel, ce recomanda miscarea “Garantia Reciproca” guvernelor sa faca, ca prim pas spre directia corecta?

Raspuns: Chiar inainte de a analiza situatia, a trage concluziile, si a lua decizii, trebuie sa ne asiguram ca oamenii sunt constienti de urmatoarele fapte: Noi traim intr-o lume globala, in conditiile unei interconectari integrale, si pentru a ajunge la o distributie justa, trebuie sa ridicam “umbrela” garantiei reciproce si sa devenim o singura familie, care sta la masa rotunda.

Daca aceasta fundatie nu este initial pavata de media si alte canale, ne vom confrunta cu o infrangere zdrobitoare. Vom esua ca popor, ca tara, si ca societate. Daca guvernul nu va intelege  si nu va vrea sa auda de aceste lucruri evidente, asta demonstreaza miopia sa.

Astzi, avem posibilitatea de a ridica constiinta oamenilor fara a taia legatura lor cu guvernul. Si asta este ceva care ar trebui sa intereseze pe oricine se afla intr-o pozitie de autoritate. Intr-adevar candidatii partidelor de guvernamant vor sa fie realesi prin primirea suportului din partea oamenilor care se vor uni in jurul lor intr-un consens social general.

Asta este cu adevarat important intr-un stat ca Israel, care este constant sub presiune si nu isi poate permite o neintelegere.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed