O forță specială a unității

032.01Există o forță specială în unitatea noastră. Când ne unim deasupra sinelui de la starea de „eu” la „noi”, dezvăluim o nouă forță în natură; aceasta se numește „înţelepciunea mulţimii”. Integralitatea este cea care ne-o dă.

Mai mult, această forță este deasupra tuturor celorlalte forțe. Putem corecta toate problemele lumii noastre cu ajutorul ei în viața noastră: sănătatea, relațiile de familie și securitatea noastră și putem calma oamenii și națiunile și putem corecta ecologia.

Această forță există în natură; nu este nimic supranatural în asta. Este mai presus de natura noastră obișnuită, egoistă dar în general, nu este supranaturală. O abordam realist.

Să începem să ne conectăm unii cu alții, să ne ajutăm unii pe alții să ne ridicăm și vom simți cum plutește deasupra noastră. Dacă începem să acționăm astfel, vom vedea brusc că putem corecta totul.

În lumea de azi există un număr mare de „bombe care ticăie”. Ce se întâmplă cu petrolul în Atlantic? Ce se întâmplă în interiorul oceanului cu poluarea? Ce se întâmplă în atmosfera din jurul nostru? Trăim în timp ce stăm pe „bombe” fără să știm când vor exploda.

Să începem să echilibrăm treptat totul, să ne calmăm și să reducem acest ritm și această tensiune. Nu avem altă opțiune. La urma urmei, este posibil să-l echilibrăm. Vezi cât de simplu este. Când ne conectăm unul cu altul, dezvăluim forța care este deasupra noastră.

KabTV “Am primit un apel. Folosind pe alții bine” 03.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: