O furtuna de nisip din egoismul nostru

Intrebare: Spui ca din cauza ca eu il folosesc pe vecin in mod egoist, asta provoaca furtuni de nisip in India?

Raspuns: Da! Trebuie sa intelegem ca toate problemele se intampla din cauza lipsei de conexiune dintre noi. Si asta nu insemna ca imediat ce eu ma indepartez de tine se produce un anumit uragan care aduce nisip. Totusi, fiind in opozitie cu tine, eu contribui la disparitia echilibrului intre fortele naturii.

Toate fortele naturii exista in unitate, interconectate, in echilibru si in armonie universala. Asta este, in afara de fiintele umane, al caror egoism si ostilitate in consideratia fata de altii ne transforma in elemente negative care intrerup echilibrul tuturor fortelor (ale naturii, inert, vegetal si animal). Solutia problemei este de a deveni parte integranta a naturii, ca toate celelalte parti.

Descoperim ca lumea este in unitate si complet interconectata; ea exista ca un sistem inchis unde toata lumea este concectata cu toata lumea. Asta inseamna ca noi suntem obligati sa ne unim ca un singur om cu o singura inima.

Poti obiecta la asta si poti spune ca suntem incapabili sa facem asta. Totusi, exista stiinta Cabala si utilizand-o vom ridica forta unificarii. Umanitatea va ajunge, inevitabil, la concluzia ca suntem deja aproape de asta. Daca deja am intrat in aceasta perioada, de acum incolo totul se va intampla foarte repede.

Din partea a patra a Lectiei zilnice de Cabala, 10.08.10, O lectie despre evenimentele curente

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: