O gaură neagră permite cuiva să trăiască câteva vieți

Comentariu: Oamenii de știință au descoperit o gaură neagră care permite unei persoane să trăiască câteva vieți.

Răspunsul meu: Câteva vieți negre.

Comentariu: O asemenea gaură neagră nu va strivi o persoană cu gravitația și creatura vie doar va fi dincolo de timp. Tot trecutul va fi uitat iar înaintea sa sunt multiple opțiuni de evenimente care se dezvoltă în viitor.

Dacă o persoană ar putea să viziteze o asemenea gaură și să iasă din ea cu succes, ea ar putea trăi vieți nenumărate, de fiecare dată pornind totul de la început.

Răspunsul meu: Noi deja am pornit totul de la început.

Comentariu: Singura restricție este că persoana nu poate să iasă din gaura neagră.

Răspunsul meu: Este imposibil să ieși dintr-o gaură neagră deoarece totul în general este o gaură neagră. Și suntem într-o gaură neagră și acum.

Întrebare: Ce este o gaură neagră din punctul de vedere al Cabalei?

Răspuns: Este egoismul nostru. Noi suntem în interiorul lui, în interiorul găurii negre. Nu este nicio cale de ieșire din ea. Doar dacă noi corectăm această gaură neagră cu una albă, cea a luminii.

Comentariu: Asta este ceea ce spun oamenii de știință: Este imposibil să ieși dintr-o gaură neagră decât dacă este o gaură albă care o va lăsa să treacă prin ea.

Răspunsul meu: Una neagră se va transforma singură în albă. Iar pentru asta noi trebuie să atragem forțele care o vor schimba în albă.

Gaura neagră devorează tot timpul, nu poți să ieși din ea. Iar cea albă va emana tot timpul.

Întrebare: Ce înseamnă să trăiești câteva vieți? O persoană va intra într-o gaură neagră, va ieși?

Răspuns: Nu să intre și nu să iasă! Nu trebuie să facem nimic! Noi trebuie doar să ne schimbăm pe noi înșine și mediul în care ne aflăm din negru în alb, să schimbăm totul în calitatea dăruirii în loc de calitatea primirii.

Întrebare: Și apoi va uita trecutul și va vedea doar prezentul?

Răspuns: Va avea totul, trecutul, prezentul și viitorul într-un singur întreg. Timpul va dispărea. El nu va avea un asemenea concept de “trecut, prezent și viitor”. Nu! Este doar un “este” și atât. Nimic mai mult.

Și chiar nu este niciun astăzi, mâine sau poimâine. Deoarece nimic nu se schimbă. Timpul este în noi, sunt schimbările prin care trecem.

Întrebare: Adică schimbările vor fi așa de rapide că va părea că totul este un moment?

Răspuns: Ele vor părea o eternitate pentru noi.

Întrebare: De ce?

Răspuns: Deoarece el nu va avea nici “astăzi” nici “mâine”. Asta nu va fi!

Întrebare: Ce înseamnă “nu va”?

Răspuns: O persoană este o senzație. Senzația mea ieri, azi, mâine. Nu vor fi asemenea senzații. În loc de asta omul va simți eternitatea, perfecțiunea în care nimic nu se schimbă.

Nu putem să vorbim dacă este viață, dacă este ceva înainte, în timpul și după viață. Nu este nimic din acestea. Atât! Suntem într-o gaură albă.

Întrebare: O persoană acum își trăiește viața sa normală. Are multe experiențe, probleme, bucurii și întristări. Asta crează o anumită paletă, un gust al vieții. Care va fi gustul vieții atunci când omul va revela această stare absolută?

Răspuns: Este Gradina Eden, paradisul. Ce înseamnă Gradina Eden dacă eu nu simt nimic bun sau rău? Eu mă simt  bine în comparație cu răul, rău în comparație cu binele.

Și dacă nimic nu se va schimba și totul ar fi doar bun? Poate voi înceta să simt? De aceea nu putem să vorbim despre aceste stări. Este o gaură! Doar cea albă.

Întrebare: Deci se merită pentru umanitate să ajungă acolo?

Răspuns: Dacă se merită sau nu nu depinde de noi. Noi suntem deja în ea.

Întrebare: Și unde ar trebui să ieșim din ea?

Răspuns: Nu va duceți nicăieri. Noi suntem doar în ea. Întregul univers, întreaga creație este în ea. Noi trebuie să ne oprim și să înțelegem unde suntem. Va veni, nu-ți fă griji.

Întrebare: Pentru cine este această stare dezirabilă?

Răspuns: Pentru aceia care vor să cunoască adevărul.

De pe KabTV “Știri cu Dr. Michael Laitman” 12/24/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: