O lecție dincolo de Machsom (barieră)

Întrebare: Dacă, de exemplu, întregul grup central trece Machsomul împreună, ce s-ar întâmpla cu lecția zilnică de Cabala?

Răspuns: Lecția zilnică de Cabala va fi ținută dincolo de Machsom. Și acum, eu vă dau energie și cunoașterea a tot ceea ce se întâmplă dincolo de Machsom.

Talmud Eser Sefirot și celalte surse sunt scrise la nivelul spiritual, dar acum voi le percepeți la nivelul lumii corporale. Dincolo de Machsom o veți simți deja la un nivel diferit.

Să presupunem că examinez o pictură alături de artist care spune Poți să adaugi un pic de galben aici și roșu aici și aici puțin albastru. Se raportează la tablou într-o manieră strict tehnică, în timp ce eu sunt impresionat de culorile picturii și de cum mă influențează. De obicei, un pictor schițează conturul unei imagini folosind un creion înainte de a începe să o picteze. Iar eu nu văd asta.

Creatorul face de asemenea o schiță în creion înainte de a picta întreaga imagine colorată din fața noastră. Treptat, începi să vezi conexiunile interioare, forțele interioare din această imagine generală. Începi să simți cum adaugă anumite culori noi tabloului, ceva iluminează, și ceva este dat la o parte și crează noi contraste. Toate acestea strălucesc în fața voastră în simțurile voastre. Voi veți determina nivelul de interacțiune prin Aviut (adâncimea dorinței) prin Masach (ecran), prin forțele care ne descriu această lume. Va fi clar pentru voi că totul își are rădăcina numai într-o singură forță, într-o singură intenție: să vă facă la fel de perfecți ca El, ca sursa voastră.

Întrebare: Ce ați simțit chiar înainte de a trece Machsomul?

Răspuns: Aceleași stări pe care cineva le simte înaintea exodului din Egipt: presiune teribilă din toate părțile, o dorință completă pentru a merge înainte, teamă de necunoscut, de ceea ce este în fața mea, și în același timp, teama de a nu ajunge la împlinirea spirituală. Toate acestea se întâmplă nu atunci când tânjiți în mod artificial, ci atunci când acționați cu adevărat, tânjind după centrul grupului și în același timp împingându-vă din spate prin diseminarea metodei integrale, ca și cum a-ți da pinteni unui cal folosindu-vă de un bici pentru a împinge înainte și apoi treceți dincolo.

Din Discuție despre grup și diseminare, 22.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed