O lovitura ipocriziei din Bruxelles

Întrebare:  Ministrul israelian al Cooperării Regionale, Ayoon Kara, a declarat în urmă atacurilor teroriste din Brussel că încă nu au în răspuns pentru cei care încă provoacă Israelul.

Europa a înțeles că ipocrizia privind statul Israel s-a întors precum un bumerang. a primit islamul cu mănuși de mătase, iar în următorii zece ani primarul din Brussel va fi un arab. Se întoarce asta precum un bumerang?

Răspuns: Nu se întoarce precum un bumerang. Nu funcționează în felul acesta.

Aceeași oameni  care se gândesc la separare și nu la conexiune  iar unitatea îi pune într-o poziție în care este posibil să primească lovituri. deoarece mișcarea din ei este prin calea suferinței, în timp ce cei care tind să îndulcească situația, să aducă oamenii mai aproape și să îi ghideze către reconciliere fără presiuni, vor avansa într-un mod mai lin.

Dacă dorim pacea fără violențe sau presiuni către cele două tabere și luăm măsuri să ajutăm cele două tabere să se aproprie, vom fi în stare să realizăm ceva. Acțiunile care aduc oamenii mai aproape sunt mai bune decât indentificarea cu doar o parte că apoi să primești lovituri din acea parte.

Nu văd altă cale naturală decât cea de a aduce oamenii împreună și în mod clar nu prin dominarea tuturor așa cum o face Islamul în prezent. Toate națiunile lumii ar trebui să adopte singurul și unicul principiu că iubirea ste deasupra tuturor. Iubirea ste o stare de unitate integrală creativă când fiecare se adaptează celorlalți precum părțile unei mașini gigantice.

În acest caz, Belgia este sursă litigiului la nivel mondial, iar acest lucru devine evident în societatea europeană. Nu se știe cum să se abordaze situația iar criză intervine în toate aspectele vieții. Prin urmare, ură care decurge din ea, spre iubirea spre unitatea corectă deasupra egoului se întoarce spre ei că un bumerang, iar loviturile vor fi dure și adânci.

Belgia este de fapt simbolul egoismului european care a plasat uniunea băncilor că fiind cea mai de preț valoare și nu cea a unității inimilor.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed