O lume fără suferinţă

Întrebare: Cum putem trece prin acele situaţii care sunt aşteptate în lume în viitorul apropiat, fără suferinţă?
Răspuns: Singura metoda este prin atragerea Luminii superioare. Nu poţi face nimic altceva. Astfel încât suntem pe drumul “grabei”, adică pe drumul Luminei. În caz contrar va fi o continuă suferinţă sau un dezechilibru într-un raport de 90% suferinţă si 10% Lumina.
Israel

Întrebare: Cea mai importantă parte a corecţiei  poporul lui Israel este să trăiască pe teritoriul acestei naţiuni. Toţi de la  Bnei Baruch lucrează de dragul unităţii. Şi care este rolul nostru? Cum trebuie să fim implicaţi aici dacă corectarea începe de acolo? Care ar trebui să fie eforturile noastre?
Răspuns: Toate grupurile din lume, inclusiv grupurile din Israel, sunt conectate într-un singur sistem. Atragerea Luminii în lumea noastră depinde de eforturile noastre comune. Mai întâi de toate, Lumina funcţionează prin noi în jos, şi după aceaa prin poporul Israel. Toată problema este că trebuie să consolidăm asta, dar este o sarcină foarte complicată. După aceea, prin poporul Israel, Lumina va trece la restul lumii.
Noi trebuie să încercăm să lucrăm cu aceste trei niveluri, conectându-le împreună cât mai mult posibil Sunt foarte multe resurse aici care nu au fost încă folosite, dar dacă o vom face nu va mai exista suferinţă în lume.

Din Congresul din Sochi “Ziua a doua” 7/14/14, Lecţia 6

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: