O luptă între contrarii sau armonia dintre ele?

Întrebare: Sunt sufletele împărțite în funcție de gen?

Răspuns: Într-adevăr, sufletele sunt împărțite în funcție de gen la fel ca  organismele în lumea noastră. Doar tipuri simple de organisme pot funcționa simultan ca bărbat și ca femeie.

De fapt, totul începe de la plus și minus, de la pozitiv și negativ, chiar și la nivel atomic. La urma urmei, universul a fost creat și a început să se extindă după Big Bang, atunci când o scânteie mică de Lumina a pătruns lumea noastră de la nivelul superior.

Această scânteie a început să genereze elemente pozitive și negative ale naturii, cum ar fi electroni, protoni, neutroni și așa mai departe. În consecință, toata natura este construita din perechi de contrarii si una nu poate exista fără cealaltă. În același timp, nu există nici o luptă între ele, așa cum am putea să vedem în lumea noastră doar din motive egoiste, și totul este făcut din conexiune reciprocă corecta între perechile de contrarii.

Prin urmare, nu ar trebui să credem că cineva este bun și cineva este rău. Ar trebui să înțelegem că evoluția noastră, progresul nostru și existența noastră nu ar fi posibilă fără cooperarea reciprocă corecta între bărbați și femei.

Așa că, nu există nici un loc pentru războaie între sexe. Nu poate fi un plus fără un minus, o forță pozitivă, fără o forță negativă, sau polul nord al unui magnet fără polul sud,. Fiecare parte a naturii este construita în conformitate cu oponenta specifica, deoarece nu poate exista altfel.

Atunci când natura cooperează reciproc, cu toate forțele sale interioare, vom evolua armonios deoarece totul este construit pe armonia dintre cele două stări, sisteme, stâlpi, și forțele opuse care există în ea.

Din Lectia de Cabala în Limba Rusa Rusă 3/6/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed